Trafikte Neden Telefonla İlgilenmemelisiniz?

Motorlu araç kullanmak aşırı dikkat gerektiren bir iş. Bunda hem fikiriz. Ancak gel gelelim ki buna pek de uymuyoruz. Akılı telefon hastalığının insanın hayatını tehlikeye attığı en ciddi anlardan birisi de araç kullanırken telefona bakmak. Walterrific adlı YouTube kanalı ise bunu en çarpıcı şekilde gösteren 'Köprücük kemiğinizi nasıl kırarsınız?' başlıklı bir video yayınladı.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR

videoyu trafikte izledim Allah affetsin :(

Keşke hep böyle sadece kendilerine yapsalar.Zerre üzülmüyorum.Kimsenin insanların hayatını böyle saçma hareketler yaparak riske atmaya hakkı yok.Ya o kaldırımda başkası olsaydı? Her kontağı çevirdiğinizde insanların hayatını alabileceğinizi unutmamanız lazım 100 km hızla giderken sadece 4 saniye gözünüzü yoldan ayırsanız 100 metreden fazla gidersiniz.Herkeste kendini F1 pilotu sanıyor ama şuan yolda gidenlerin çoğu berbat sürücüler.

26.11.2016

Trafikte bazen bizde hata yapıyoruz. Bir ara ben telefona bakayım derken çöp kamyonuna arkadan çarpıyordum aslında yolu kontrol etmiştim fakat nereden çıktıysa artık. Bir diğer olayda çevre yolunda gidiyorum yaya yolu olmayan bir yerde anne ve 2 çocuğu karşıya geçecekler anne beni bekledi geçmem için ama çocuk işte annesi çocuğun elini tutmasına rağmen çocuk yola atladı iyi ki çocuk var diye hızımı düşürmüştüm bunlar dikkat edilmesi gereken şeyler. Trafikte 1 Yanlış 100 Doğruyu götürür. Not: Artık Araba kullanırken telefona bakmıyorum.

27.11.2016

İlk yardım böyle mi olur? Çevreden geçen ilk taksiye ya da arabaya atıp karga tulumba ACİL'e götürmek lazımdı...

TÜM YORUMLARI OKU (6)