Rusya'nın Chelyabinsk kentinde 2014 yılında yaşanan efsane bir olay sosyal medyada yeniden gündem oldu.
Rusya'nın Chelyabinsk kentinde 2014 yılında yaşanan efsane bir olay sosyal medyada yeniden gündem oldu.
Başka bir aracın kamerasına yansıyan o anlarda, tartışma çok ilerlemeden araçtan inen birkaç maskot, araçlarının önünü kesen kişiyi dövmeye başlıyorlar.
🤣🤣🤣🤣demiyim demiyim diyorum amma bu ne şimdi. Sizi orda o şekilde gören çocukların hayatındaki tramvayı hiç düşünmedinizmi.
Kurgu güzel ama pek inandırıcı değil, ellerinde sopalarla vuruyomuş gibi yapsalarmış daha inandırıcı olurmuş, ayaklarında panduf ellerinde eldivenle adam dövmüşler, yersen.
adamlar yorgun argın işten geliyor bu mal da artistlik yapıyor. adamlar tüm sinirini ondan çıkarmışlar. Bi rahatlama gelmiştir adamlara.