Trafik Polislerinin Uyardığı Eda 3 Dakika Sonra Kazada Öldü

Ordu'nun Altınordu ilçesinde trafiği tehlikeye düşürecek şekilde motosiklet kullandığı gerekçesiyle trafik polislerinin uyardığı Eda Toru, 3 dakika sonra kazada hayatını kaybetti.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Altınordu’daki Atatürk Bulvarında meydana geldi. Samsun yönüne giden Eda Toru’nun (20) kontrolünü kaybettiği 27 AIY 790 plakalı motosiklet, kaldırıma çarptı.

Kaza sırasında kaskı çıkan Toru, savrulup kaldırımdaki reklam panolarının direklerine başını çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Eda Toru'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Torunun cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Ordu Devlet Hastanesinin morguna götürüldü.

Trafik polisleri uyarmış

Bu arada, kaza yerinden yaklaşık 3 kilometre geride, seyir halinde olan trafik polislerinin Eda Toru’yu, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullandığını gördüğü, durdukları kırmızı ışıkta dikkatli kullanması konusunda uyarıda bulundukları, bu uyarıdan 3 dakika sonra genç kızın kaza geçirdiği belirtildi.

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
24.06.2023

kimsenin başına iş açmdan kendi kendini öldürmüş aferin edaya

Lan siz ne çeşit psikopatlarsınız amk, hayır bi de bu nefret söylemini 94 kişi beğenmiş, aşağıda da bi lavuk aynı şeyi yazmış. Şirazenizimi yitirdiniz ulan mallar. Genç kız ölmüş vicdansız pislikler. Keşke denk gelsekte suratınıza tükürsem de demezsiniz. Beddua etmiyorum sizin gibi pisliklere benzemeyeyim diye. İğrençsiniz, ayna da yüzünüze nasıl bakıyorsunuz, gencecik kız ulan gencecik kız, ölmüş!!!! Kendinize gelin!!!!

hiç üzülmedim... polis memurlarını tebrik ediyorum 👏

Pasif Kullanıcı
24.06.2023

Kardes sizde hiç vicdan micdan kalmamış yav gerçekten üzülüyorum sizin için, içinizde ki insana olan nefret sizi yiyip bitiriyor

24.06.2023

Instagram postları tehlikeli araç kullanan motorcularla dolu çoğunun sonu bu olacak yazık gerçekten.

Bende motor kullanıcısıyım. Şehir içi 80 kmden yüksek süratle kullanmam ve full ekipman ile binerim böyle yapmayan tonla kullanıcı var. Keşke dikkat etseler hem kendi hem başkasının canını tehlikeye atıyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (69)