Trabzonsporlu Constant Gözaltında

Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, Atatürk Havalimanı'nda görevlilerle tartıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Yurt dışına gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant'ın, burada görevlilerle tartıştığı iddia edildi. 

DHA'nın verdiği bilgiye göre Sabah 08.30 sıralarında Fransa'nın Nice kentine gitmek isteyen Constant, Ekonomi bileti olmasına rağmen Business polis noktasından geçmek istedi.

Polise de hakaret etmiş

İlk önce Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartışan Kevin Constant, daha sonra görevli personel tarafından polise şikayet edildi. 

Polise de hakaret eden Constant, kelepçelenerek gözaltına alındı. 

Götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Constant, tekrar Atatürk Havalimanı'ndaki polis merkezine getirildi. 

Mahkemeye sevk edilecek

Havalimanı güvenliği ve TGS personelinin şikayetçi olması nedeniyle burada ifadesi alınacak olan Kevin Constant'ın daha sonra savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Ekran Maceraları Kısa Sürdü: Umduklarını Bulamayarak 2025 Yılında Final Yapan Diziler
400'den Fazla Şubesi Olan Tatlı Devi Konkordato İlan Etti!
Hem Devlet Hem de Özel Okullarda Uygulanacak: 14 Yaşından Küçük Öğrencilerin Başörtüsü Takması Yasaklandı