Trabzonspor'un Genç Kalecisi Kağan Moradaoğlu'nun YKS 2022’de İlk 1000'e Girmesine Tebrik Yağdı

Bordo-mavili takımın 19 yaşındaki kalecisi Kağan Moradaoğlu, YKS 2022'de eşit ağırlık alanında Türkiye 898.’si olarak kendisini ve camiasını gururlandırdı. Trabzonspor sosyal medya hesabı Kağan Moradaoğlu'nun başarısına yer verdiği paylaşımda 'Sporcunun zeki, çevik, ahlaklısı' ifadelerine yer verdi.

2003 yılında Trabzon'da doğan ve 2015 yılında Trabzonspor Altyapısı'na giren Kağan Moradaoğlu, YKS 2022'de eşit ağırlık alanında Türkiye 898.’si oldu.

19 Şubat 2021 tarihinde ilk kez Başakşehir maçında Trabzonspor kalesini koruyan başarılı kaleci ağlarını gole kapatmıştı.

Türkiye U19 forması 4 kez giyen Kağan Moradaoğlu'nun derslerindeki başarısı kulübü tarafından yapılan paylaşımla duyuruldu.

Trabzonspor yaptığı paylaşımla kalecisiyle duyduğu gururu herkesle paylaştı.

'Kalecimiz Kağan Moradaoğlu YKS 2022’de, eşit ağırlık alanında Türkiye 898.’si oldu. 🏅Sporcunun zeki, çevik, ahlaklısı. 💪'

Genç kalecinin başarısını esprili bir şekilde kutlayanlar da vardı,

Başarısıyla gurur duyup örnek verenler de.

Gerçekten muhteşem bir başarı.

Tercih yapsa kesin yerleşir.

Gurur duyduk.

👇

İkisini aynı anda da yapar mı yapar.

Maşallah diyelim.

Milli formamızı ileride giyecek kalecimize başarılar diliyoruz!

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.07.2022

Sporcu disiplini diye bir şey var zeki insanlar bunu yüzyıllar önce çözmüş çocuklarında uygulayıp yüzde 90 ın üzerinde başarı saglamışlar.Küçük yaşlarda sporcu disiplinini çocugunuzda saglam temeller üzerinde kurarsanız o çocuk hiç bir yarışmadan korkmaz hiç bir başarısızlıgı kabul etmez kendine verilen sorumlulugu layıgıyla yerine getirir. Zengin veya akıllı ailelere bakın hepsi çocuklarına küçük yaşlarda bu disiplini vermek için çaba harcarlar. Ülkeleri kurumları büyük projeleri yöneten insanlara bakın hepsinin çocuklugunda bir spor aktivitesi kesin vardır. Kısaca diyorum ki küçük yaşlarda sporcu disiplinini saglam almış hiç bir insan hayatında başarısız veya mutsuz olmaz.

19.07.2022

Helal olsun sana çocuk.

19.07.2022

Hem futbolcu hem bu kadar başarılı? Maşâallah da istisnalar kaideyi bozmaz. Bakın bakalım futbolculara, çoğunun lise diploması bile yok dünyada 😂 “Zeki ve çevik” olduğu belli de “ahlaklı” olup olmadığı hakkında bir fikir beyan edemem zira tanımıyorum 🤓

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ