Trabzonspor Maçında Ortalık Karıştı!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanan ve 1-1 biten İstanbul Başakşehir-Trabzonspor maçının 70. dakikasında saha karıştı. Sefa'nın faul itirazıyla başlayan gerginlik sonrası bir tafaftar sahaya girdi ve hakem halis Özkahya'nın üzerine yürüdü.

Karşılaşma evsahibi Başakşehir'in 1-0 üstünlüğü ile devam ederken orta sahada yaşanan bir mücadeleye sinirlenen Trabzonspor kalecisi Onur, hakem Halis Özkahya'ya sert tepki gösterdi. Bu tepkisi sonrasında Onur sarı kart gördü. Kenardan Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic de tepki gösterince Özkahya, Halilhodzic'i tribüne gönderdi.

Bu dakikadan sonra ise ortalık daha da karıştı. Tribünden inen bir Trabzonspor taraftarı hakem Halis Özkahya'nın üzerine yürümek istedi. Bu esnada hem futbolcular hem de güvenlik görevlileri devreye girerek taraftarı tuttu ve hakem Halis Özkahya'yı da korumaya aldı.

Taraftar güvenlik güçleri tarafından sahadan çıkartıldıktan sonra karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

CNNTürk

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!
İşçi ve Memur Arasındaki Fark Kapanıyor! Doğum İzni 6 Ay Oluyor: Çalışan Anneleri Sevindiren Yeni Düzenleme
RTÜK'ün İnceleme Başlattığı Jasmine Dizisine En Üst Sınırdan İdari Para Cezası ve Katalogdan Çıkarma Uygulandı