Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olaylar Nedeniyle 12 Gözaltı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili 12 şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Süper Lig'in 30. haftasında dün oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girmiş ve ortalık karışmıştı.

Bu anlarda Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi.

Karşılaşma sonunda çıkan olaylardan dolayı bir süre güvenlik önlemleri nedeniyle statta bekletilen sarı-lacivertli kafile geniş güvenlik önlemleri altında havaalanına götürüldü.

Fenerbahçeli Futbolculara Saldıran Trabzonspor Taraftarının Bileğindeki Cisim
Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Ardından Futbolculara ve Teknik Heyete Verilecek Muhtemel Cezalar

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
18.03.2024

Bu ülkede takım otobüsüne kurşun sıkıldı . Bi s*kim olmadı. taş atana mı ceza verecekler. Ülkenin tek tutulur yanı futboldu . onun da anasını belledir.

18.03.2024

baktıkça şu tiplere hem gülüyorum hem üzülüyorum ulan 1.60 boyunla gelmişsin at gibi adamların karşısına dikiliyorsun vücuduna 100 gram et girmiyor hamsi bile yiyemiyorsundur 1 yumrukla karadenizin serin sularına gittiniz amk

18.03.2024

Asıl saçma olan trabzonda trabzon-fb maçı olması. Futboldan anlamadığım için soruyorum maçın yapılacağı yer trabzon olmasa olmaz mıydı? Trabzonda fener forması giydi diye dayak yiyen, gs şampiyon oldu diye binaya astığı bayrak belediye tarafından indirtilen insanlar varken hem de. Bu insanlar aşırı fanatik. Geçenlerde ismail saymaz anlatmıştı trabzonda fb maçı olduğunda futbolcular rizede otelde kalır maça güvenlikle sokulur diye.

18.03.2024

gözaltına alınanların arasına osayi ve batshuayiyi salmak lazım :) bak bakalım sahaya bir daha giriyorlar mı.

TÜM YORUMLARI OKU (26)