Trabzonspor'da F.Bahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Karadeniz temsilcisi, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmana Gaziantepspor maçının ardından kadro dışı bırakılan Zeki Yavru da katıldı. Antrenmanda futbolcular, koşu ve top çalışması yaptı.

İdmana, Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan Bosingwa ile tedavisi süren Onur dışındaki tüm oyuncular katıldı.

Bodro-mavili ekibin akşam antrenmanını kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve çok sayıda taraftar da izledi. Hacıosmanoğlu, taraftarın kendisine tezahüratta bulanması üzerine, taraftarların bulunduğu bölüme giderek onları selamladı.

Hacıosmanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmada hakemin objektif bir maç yönetmesini istediklerini belirterek, 'Bizim istediğimiz hakemin hakkaniyetli maç yönetmesi. Sahada mücadele eden, hak eden karşılaşmayı kazansın' dedi.

Maraton

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Hem Devlet Hem de Özel Okullarda Uygulanacak: 14 Yaşından Küçük Öğrencilerin Başörtüsü Takması Yasaklandı
Ne Su Isıtıcısı Ne de Buzdolabı: Uzmanlar, Şimşekli Havada Fişten Çekmeniz Gereken Ev Aletini Açıkladı
Dünyanın En Tehlikeli Rotalarından Biri Olarak Biliniyor: Türkiye’deki Bu Yol, ‘Ölüm Yolu’nu Geride Bıraktı