Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Bankalar Birliği'nden Çıkmak İçin Ödedikleri Miktarı Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Bankalar Birliği'nden çıktığını açıklayan Trabzonspor, bu hamleyi yapan ilk Süper Lig ekibi olmuştu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da bu konuya dair açıklamalarda bulundu ve Bankalar Birliği'nden çıkmak için ne kadar ödeme yaptıklarını açıkladı.

Kaynak

A Spor'a röportaj veren Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için 2.1 milyar liralık ödeme yaptıklarını aktardı.

Bu tutarın faizlerle beraber toplamda 2.1 milyar TL civarına tekabül ettiğini dile getiren Ertuğrul Doğan, Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük stat sponsorluğu anlaşmasına imza attıklarını ve bu sayede 50 milyon Euro'luk gelir elde ettiklerini açıkladı.

Trabzonspor'un satılıp satılmayacağıyla ilgili de konuşan Ertuğrul Doğan, geldikleri günden bu yana bilançoyu ciddi anlamda iyileştirdiklerini ve Trabzonspor'a yabancı yatırımcıların ilgisinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Henüz netlik kazanmamış olsa da önemli bir yatırım grubunun bordo mavililere ortaklık için resmi başvuruda bulunduğunu belirten Ertuğrul Doğan, bu durumun yanlış anlaşıldığını ve Trabzonspor'un satılmasına karşı olduğunu da aktardı.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Antoine Griezmann'dan Beklenmedik Karar: Fransa Milli Takımı'nı Resmen Bıraktı!
Eski Milli Futbolcu Serhat Akın'a Saldırıda 5 Kişi Tutuklandı!
Bursaspor'un Kapalı Gişe Oynadığı Maçta Taraftarlar Kendi Futbolcularını Yaraladı

Popüler İçerikler

Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
YORUMLAR
30.09.2024

2.1 milyar gibi cidden büyük bir parayı ts gibi ligin çoğuz zaman 4. Sü bile olmayan bir klup bulabiliyor. Bu işin içinde bir şey var ama hayırlısı diyelim....

30.09.2024

Adamlar borsada bedelli yapti yatirimcisindan topladi parayi

30.09.2024

He la he stat sponsoru 50 milyon euro he :)) kesin öyledir he.

30.09.2024

Ulan Türkiye’nin en büyük mafya babaları nereli bilin bakalım… Evet, Trabzonlu 😂 Diğerlerinin bir çoğu da Karadenizli zaten 😂 Adamların elleri kolları sadece siyasette ve bürokraside değil organize suç örgütü bağlamında da Trabzonlular ipi çekiyor. Yani para bol 😂 Aklamaları da cabası. Yani 50 avroluk sponsor bulabilirler kolaylıkla. Trabzonlu olup da başka takım tutan da çok çok nadirdir zaten. Böyle yapmışlardır demiyorum, ihtimal dairesindedir diyorum 😂 Araplara satarlarsa şaşırmam, zaten Trabzon değil Arapzon oldu, takımı da satsınlar tam olsun 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ