Trabzon'da Gerçekleştirilen Seçim Anketi: 'Bu Dünyada Tayyip Erdoğan'dan Başkasına Veren Haramdır'

Kuzey Ekspres isimli gazetenin Trabzon Araklı'da gerçekleştirdiği seçim anketi sosyal medyada gündem oldu. 60 civarı insan ile yapılan sokak röportajında vatandaşların verdikleri cevaplardan oluşturulan ankette 58 kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan dedi.

Vatandaşlar 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerinde oy verecekleri Cumhurbaşkanı adaylarını açıklarken, kimisi Erdoğan için 'Başkasına oy veren haramdır' dedi. Kimisi ise, 'Başka lider tanımıyoruz' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
05.04.2023

Cehaletin örgütlü eyleme geçmiş hali diye boşuna demiyoruz.

06.04.2023

O yüzden bu cahil teyzeye bunu hak görmek lazim.Belkide Otomatikten aldigi yardim onu böyle konusturuyor..Ve bir de Trabzonlu gencler anne ve babalari ne anlatiyorsa RTE icin ayni kafada olduklarini gözlemleyebilirsiniz.

05.04.2023

Trabzonda böyle bazı ara arka mahalleler var onlarda bu şekilde bi beyin gelişimi oluşuyo o yüzden böyle konuşuyolar. Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu mitingini izlediniz değil mi? O muhteşem kalabalık muhteşem ambians. EEFSSAANNEE gümbür gümbür geliyoruz <3

06.04.2023

Şu yazınız bi nebze içimi rahatlattı.

05.04.2023

Uydurdukları yeni İslam anlayışına göre, kafasına esen fetva veriyor. Neyin haram neyin helâl olduğunu, kendi inanç ve düşünce dünyalarına göre bicimlendiriyorlar. İslâmiyet, hiç bir dönemde bu kadar acı çekmemişti...

05.04.2023

Cümlenin başlangıcı o kadar doğru ki

TÜM YORUMLARI OKU (26)