Trabzon'da Bir Kişi Sokak Hayvanları İçin Konulan Mama ve Su Kaplarını Döktü

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde emekli öğretmen olduğu iddia edilen bir kişi, sokak hayvanları için konulan mama istasyonunu ve su kaplarını yere döktü. Görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

Emekli öğretmen, sokak hayvanları için konulan mama ve su kaplarını döktü. Paylaşılan görüntülerde mama kaplarını koyan kadının, "Mama koyduğum için bana saldırıyor. İmdat imdat bu adam bana saldırdı" dediği duyuldu.

Kadının yardım çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar, olaya müdahale ederek adamı uzaklaştırmaya çalıştı. Trabzon Akçaabat'ta kaydedilen görüntüler, sosyal medyada tepki topladı.

Videonun tamamı için:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Tatil İçin Geldiği Plajda Çöpleri Gören Gurbetçi İsyan Etti: 'Bunu Yapan Vatan Hainidir'
Şişe Suyun Fiyat Farkı Vatandaşı İsyan Ettirdi: "Ben Niye Küçük Esnafı Koruyayım?"
Sokak Röportajında Bir Teyzeye Pazar Fiyatları Hakkında Düşünceleri Soruldu: "İçeri Falan Atarlar Kızım"

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR

bir yudum suya muhtaç kalırsın da su verenin olmaz inşallah

06.09.2024

Adam kadına saldırmıyor. Olayın öncesinde ne konuşuldu belli değil. Yer tam olarak neresi belli değil. Adamın neden rahatsız olduğu belli değil, kendisini dinlemedik. Bu tarz videolarda hep tek taraflı bakılmasından rahatsız oluyorum. Evveliyatında aralarında bir husumet olup olmadığını bilmiyoruz ama "hayvanların su kabı" deyince akan sular duruyor.

06.09.2024

Kedilerin su sabı işte. Derinlik mi arıyorsun. Akan sular değil o vicdan. 20 cm çapında bir kap. Göte de girmez, parada etmez.İçinde su var. Dursun lan işte ölümlü dünya 2 damla su içeçek kediler... Amma derinlemesine girmişsin saçma sapan.

06.09.2024

Kadın kendi apartmanında izin vermiyorlar diye benim apartmanımın bahçesine kulübe kurmuştu. Araba çalıştırmadan önce yavru kedi topluyorduk. Kaldırırken de kadın böyle tepki verdi. Düşün benim ikametime sormadan kulübe kuruyor. Sonra bağırıyor. (not: karşımız yaklaşık 8 dönümlük kedi köy)

TÜM YORUMLARI OKU (14)