Trabzon'da 3 Kızını Öldüren İmam'ın İlk İfadesi Ortaya Çıktı: 'Çocuklarım Benden Soğumuştu'

Trabzon'un Of ilçesinde evlerinin bir kilometre uzağındaki çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş’ı (4) tabancayla başlarına ateş edip öldüren cami imamı Emre Göktaş’ın (36), ilk ifadesinde “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” dediği ortaya çıktı.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürerken, gözaltına alınan imam Emre Göktaş, güvenlik gerekçesiyle Trabzon İl Jandarma Komutanlığı’nda sorguya alındı. Şüphelinin, avukat talebinde bulunduğu sorgusunda ifadesi de ortaya çıktı.

Göktaş'ın ifadesinde, “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” dediği belirtildi.

Sosyal medya paylaşımları dikkat çekti

Öte yandan işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevki beklenen şüphelinin, sosyal medya hesabında, eline aldığı kediyle çekildiği fotoğraf karesini, “İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok sever oldum... demiş şair” notuyla paylaştığı dikkat çekti. Aynı fotoğrafa, “Yeni görevimiz KYK Manevi danışmanlık. Mevla muvaffak eylesin” yazdığı da görülen Göktaş'ın, bir takipçinin yorumuna ise 'Ne olsa düşünüyorum kardeşim' yanıtı verdiği görüldü.

Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri süren 3 kız kardeş, bugün ilçede kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Trabzon'da Vahşet! Baba 3 Kızını Öldürdü

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
01.09.2021

kızlar senden soğumakla haklıymış işte şerefsiz ! bu durumlarda bir zahmet kendinize zarar verin , başkasına değil !

01.09.2021

şerefsiz ya annemin bir arkadaşının yan köyünde olmuş olay. karısı boşanmak istiyormuş o yüzden yapmış. kadının acısını düşünemiyorum. hayır çocukları alıp çaylık alana götürecek kadar aklı başında olaydan sonra hiç bişey hatırlamıyorum oluyor. yavrucaklar birbirinin ölümünü gördü yahu.

01.09.2021

Kimbilir ne yaptın da el kadar çocukları kendinden soğuttun şerefsiz köpek. Baba diye bacağa yapışacak yaşta hepsi. Ama nasıl bir pisliksin ki kendi çocuklarının sevgisini bile kazanamamışsın!

TÜM YORUMLARI OKU (34)