Tozluyaka Dizisi Yayın Günü Değişti! Tozluyaka Hangi Gün Ekranlara Gelecek?

Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu, NTC Medya imzalı “Tozluyaka” dizisi severek takip ediliyor. NTC Medya tarafından hazırlıkları devam eden bir gençlik hikayesi olan Tozlu Yaka dizisinin yayın günü değişti. Dizinin takipçileri tarafından dizinin hangi gün ekrana geleceği araştırılmaya başlandı.Biz de sizler için ''Tozluyaka dizisi ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?''  gibi soruların yanıtlarını derledik. İşte detaylar...

Tozluyaka dizisinin yeni yayın günü belli oldu.

Oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Begüm Birgören, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster, Ahmet Haktan Zavlak ve Doğaç Gözüdeli gibi isimler barındıran dizi yeni yayın gününde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tozluyaka hangi gün ekranlara gelecek?

Yaz döneminde Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi olarak öne çıkan Tozluyaka  dizisi 28 Ağustos Pazar gününden itibaren her pazar yeni bölümleriyle FOX ekranlarında olacak.

Bu içerikler ilginizi çekebilir

Tozluyaka 8. Son Bölüm İzleme Ekranı: FOX Tozluyaka 8. Bölüm Tek Parça Full İzle
Tozluyaka 7. Son Bölüm İzleme Ekranı: FOX Tozluyaka 7. Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede