Tozluyaka 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ali Hakkında Ortaya Çıkan Gerçekler Yıkıcı Oldu!

Son dönemlerin en popüler dizilerinden Tozluyaka yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tozluyaka 13. bölüm fragmanında; Mavi'nin Cemre'yi affetmiyor oluşu ikili arasındaki durumu kızıştırır. Ali ise öğrendiği gerçekler karşısında annesine olan kırgınlığını gizleyememektedir. Berk ise babası Kenan'ı köşeye sıkıştırmış, Ali hakkındaki gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra kendini tutmayacağına inandırmıştır. Peki Tozluyaka yeni bölümde neler olacak? İşte Tozluyaka 13. bölüm fragmanı.

Tozluyaka geçtiğimiz bölümde; Mavi'nin gelmesi ile birlikte Cemre kendini kaybederek üst üste daha fazla hata yapmaya başlar. Bu durum Cemre'nin öfkesini körükler.

Cemre'nin düşüncesi Mavi'yi çağıran ve kendisine oyun oynayan kişilerin arkadaşları olduğu yönündedir. Bu düşüncesi ise onu tetiğe geçirerek hepsine savaş açmasına yol açar.

Eskiden dostu olarak bildiği herkes şimdilerde Cemre'nin düşmanı olmuştur. Bu esnada İse Nesrin'in planladığı yeni oyun beklediğinin aksine ters teper. Yalanların ortaya çıkması an meselesidir.

Berk'in yeni hedefi ise Ali olmuştur. Aralarındaki gerginlik saklanan tüm gerçeklerin birer birer meydana çıkmasına yol açacaktır. Sırların hepsi domino gibi yıkılarak açıklanmaya başlayacaktır.

Peki Tozluyaka yeni bölümde neler olacak?

Tozluyaka 13. bölümüyle pazar akşamı 20:00'da FOX'ta.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Tozluyaka 8. Son Bölüm İzleme Ekranı: FOX Tozluyaka 8. Bölüm Tek Parça Full İzle
Tozluyaka Dizisi Yayın Günü Değişti! Tozluyaka Hangi Gün Ekranlara Gelecek?

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış