Tosuncuk'un İfadesinin Alınmasına Başlandı

'Tosuncuk' olarak bilinen Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ifadesinin alınmasına başlandı. Hazırlanan 60 sayfa sorudan soruların sorulduğu Mehmet Aydın'ın ifade işlemine 3 avukatın katıldığı öğrenildi.

Çiftlik Bank vurgunu sonrası ortadan kaybolan Mehmet Aydın, Türk Konsolosluğu'na teslim olduğu Brezilya'dan cumartesi günü akşam saat 22.05'te Türkiye'ye getirildi. Uçakta kendisini getiren İnterpol polisi tarafından İstanbul polisine teslim edilip kelepçelenen Mehmet Aydın daha sonra sorgusunun yapılacağı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İki gündür İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tutulan Mehmet Aydın'ın sorgusuna saat 22.00'de başlandı. Aydın'ın getirdiği yaklaşık 300 sayfa evrakın incelenmesi ve müfettiş raporları ile karşılaştırılması sonrası, 60 sayfadan oluşan soru hazırlandığı öğrenildi. Mehmet Aydın 3 avukat eşliğinde alınan ifade işlemi sürüyor.

Bu arada, Mehmet Aydın'ın 128 kişinin yeni suç duyurusunda bulunduğu için mali şubede sorgulandığı vurgulandı.

Popüler İçerikler

İşverenler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan Kölelik Yasası İstemiş
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
YORUMLAR
06.07.2021

helal olsun be senelerdir güney amerikada türklüğünden bir gram ödün vermemiş. giydiği gömleğe bak.

06.07.2021

128 yeni kişi suç duyurusunda mı bulunmuş? O sayı daha artar 500 ü hatta 1000'i bulur. Ama şu var o 1000 kişinin en az yarısı sisteme sadece üye olan yatırım yapmamış kişilerdir. Diğer yarısının da yarısı acaba araya kaynayabilir miyim bi şey koparabilir miyim diye uyanıklık yapmaya çalışandır. Kalanı da 300-500-1000 lira filan yatırıp zamanında "amaan kim uğraşacak" diyip savcılığa gitmeye üşenenlerdir. Ha bu rakamları küçümsemiyorum tabi hakkı olan elbet hakkını arasın. Ama ciddi yatırımı olup kayıp yaşayan zaten zamanında savcılığa dilekçesini verip davasını açmıştı. Şimdi bu sonradan gelenler ortaya konan bal çömleğine üşüşen sinekler gibi resmen. Valla kimse kusura bakmasın. Her şey zamanında olmalı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ