Torpil İddialarının Döndüğü MasterChef Reytinglerinde Gözle Görülür Düşüş Yaşandı

Son günlerde gündemden düşmeyen MasterChef özellikle yarışmanın favorilerinden Cemre'nin elenmesiyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Cemre'nin haksız yere elendiği konuşulurken, MasterChef reytinglerindeki önlenemez düşüş herkesi şaşırttı.

Bu sezon All Star versiyonuyla ekranlara gelen MasterChef gelmiş geçmiş en olaylı sezonunu yaşıyor desek yanılmayız.

2021 yarışmacıları olan Tahsin, Sergen ve Dilara'nın diğer yarışmacılara psikolojik baskı yaptığı sık sık konuşulurken, geçtiğimiz Pazar günü yapılan eleme oyununda yarışmanın favorilerinden Cemre'nin jüri üyesi şeflerin puanlarıyla elenmesi ortalığı iyice karıştırdı.

Son ikiye kalan yarışmacılardan Cemre'nin yemeğinin çok övülüp Dilara'dan az puan alması herkesi şoke etmiş ve Cemre'nin bu şekilde elenmesi Dilara'ya torpil yapıldığı iddialarını güçlendirmişti.

Cemre'nin elenmesinin ardından çoğu MasterChef izleyicisi programı bırakma kararı alırken, eleme oyununun oynandığı Pazar gününün ardından MasterChef reytinglerinde gözle görülür bir düşüş yaşandı.

MasterChef reytingleri geçtiğimiz hafta AB grubunda 1. olacak kadar yüksek olurken, bu haftaki reytinglerde 10. sıraya kadar düştü.

İşte o oranlar:

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tahsin'in MasterChef Fanlarına "Ergen Salaklar" Dediği Görüntüler Ortaya Çıktı
Yalı Çapkını'nın Kötü Yengesi İfakat Rolü Aslında Başka Bir Oyuncuya Teklif Edilmiş
Başrol Gizleniyor mu? Çağatay Ulusoy'un Geri Döndüğü 'Gaddar' Dizisi Hakkında Şoke Eden İddia

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR

Diyoruz ki Acun Medya yapımları sosyal mühendislik olayları. Yavaş yavaş etkiyi kaybettirip Dominik hazırlıklarına başlıyorlar, şefler vazifelerini tamamladı... Samimiyetsiz, kötü ve yetersiz karakterlerin cezbedici sahte renkleri.

13.12.2023

Abiler ablalar kardeşler izlemeyin şu kanalı çok boş

14.12.2023

Tamamen torpil yada altında başka şeyler dönüyor şefler çok samimiyetsiz ayrıca Tahsin sergen dilara ya şeflerin uzaktan yada yakından tanışığı yada başka şeyler döndürüyor şefler tahsin sergen dilara sululukları cidiyetsizlikleri arık öğğğğğ 🤮🤮🤮 geldi Ailecek artık bu sahte masterchef proğramı izlemeyi bıraktık Tavsiyem diğer kanallarda çok

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ