Tornavida Kullanmanın Erkek Cinsine Mahsus Bir Şey Olduğunu Düşünen Cinsiyetçi Bireye Gelen Kapak Niteliğinde Cevaplar

Basit bir alet hakkında erkeklerin daha çok bilgi sahibi olabileceğini sana düşündüren ne?

2020 yılındayız ve cinsiyetçi söylemler sosyal medya da dahil her yerde ne yazık ki. Ama kadınlar bu söylemleri bir güzel tersine çevirip, söylemde bulunanlara ağzının payını veriyor!

Geçtiğimiz gün de Twitter'dan bir birey, tornavida ve kontrol kalemi ayrımını yalnızca erkeklerin yapabileceğini söyleyen bir tweet attı!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ama canım kadınlar kendisine bir güzel haddini bildirdi...

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Adının hakkını verip sussan mı acaba? Naçizane bir öneri...

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
26.12.2020

iyi de niye herkes kendini kanıtlama çabasında. kadınlar erkekler şunu bilmez yazsa herhalde erkeklerden hiç ses çıkmazdı :D ayrıca biri yazmış ya kocam isterse çalışabilir diye :D hadi bi çalışmasın hadi bie evine para getirmesin adam yerine koymazlar kocalarını :)

27.12.2020

@ibrahim hangi ‘kadinlar’ sikayetci calismaktan rica ediyorum soyler misin? Hakkini arayan, erkek egemenlikten siyrilmaya calisan kadinlar oldugu gibi got yayip para yemeyi hak goren kadinlar var. Tabi bu cumlenin bir benzerini hakkini arayan, daha iyi standartlarda yasamaya calisan erkekler oldugu gibi got yayip eve giren her kusu sacma sapan seylere yatiran bunu da kendine hak goren erkekler de var olarak yazabiliriz. Yani anlayacagin got yayip para yiyen, hayati boyunca bir sap olamayan kisilerde cinsiyet ayrimi yok. Kisiligiyle alakali cinsel organiyla degil.

26.12.2020

Tek çocuk olduğum için babama bütün tamirat işlerinde ben yardım ederdim. Geçin bunları :)) fayans kesme makinesi oyuncaktı benim için, artan fayansları minik minik kesip en son çıt diye ayırmaya bayılırdım :D

27.12.2020

Ya amma olay ettiniz şu durumu. Dingilin biri salakça bir paylaşım yapıyor. Bütün kadınlar faturayı bütün erkeklere kesiyor.Aynı şey erkekler için de geçerli. Kadına şiddeten ya da psikolojik baskıdan söz etmiyorum o apayrı bir konu.Ama durumu o kadar çok abartıyoruz ki.Kadın evlenmeye erkek teklif etmeye çekinir oldu. Salak kadın da var akıllı bir hanım efendi de. Aptal erkek te var aklı başında bir beyefendi de. Şu salakça duyar kasma olayları artık yormaya başladı.Milleti birbirinden o kadar çok uzaklaştırdınız ki bu duyarlarla.Selam vermeye bile çekinir olduk taciz yaftası yicez diye.

TÜM YORUMLARI OKU (38)