Törende 'Atatürk İlah Değil' Diye Bağırmıştı: Emine Şahin Mahkeme Tarafından Tutuklandı

Dün Edirne'de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için düzenlenen törende bir kişi 'Atatürk ilah değildir, Allah'ın kanunları var. Atatürk Batı'nın kanunlarını getirdi' şeklinde bağırmıştı. 

Emine Şahin isimli şahıs tören alanından uzaklaştırılmış ardından da gözaltına alınmıştı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre 21 yaşındaki şahıs bugün mahkeme tarafından 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret ettiği' gerekçesiyle tutuklandı.

Mahkeme tutuklamaya gerekçe olarak 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme' gösterildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Emine Şahin, pişman olmadığını Atatürk'ü bu şekilde anmanın dinine aykırı olduğunu savunarak tören alanına da bilerek geldiğini söyledi.

Emine Şahin'in Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
12.11.2018

Onedio'da ne ara bu kadar putperest, İslâm düşmanı, azılı kâfir, adam gibi yorum yapanlara ağzının salyalarını akıta akıta kusan çirkefler, kendi küfür ve hakâretlerini ifâde özgürlüğü, fakat başkasının hakâret bile içermeyen sözlerini hakâret kabûl eden beyinsizlerle, çarşaflı birine ninja deme şerefsizliği gösterip, atatürkün çarşaflı kız kardeşine gıkını çıkarmayan karakter yoksunu, onur, haysiyet, şeref yoksulu mahlûklar toplandı? Yöneticiler! Şu yorumlara bir el atın!

12.11.2018

Defolup git de onur, haysiyet ve şeref yoksunu mahluklardan bir tanesi eksilsin. :) Belki seni örnek alıp diğer AKPutperestler de gider. Artık türbede ölüye mi taparsınız, toprağını suyla mı içersiniz, Kelime-i Tayyip getirip farzları mı yerine getirirsiniz... Dergahlardaki ilginç fantezilerle gününüzü mü kapatırsınız orasını bilemiyorum. :)

11.11.2018

İşin komik olan tarafı bu kadının sesini çıkarabilme ve toplum içinde yerini belli etme gücünü Atatürk’ün vermesi, köpek sahibine havlarmış.

11.11.2018

SENİN BURADA BOŞ ÖTME GÜCÜNÜ KİM VERMİŞ ACABA?

11.11.2018

Atatürk'ün ilah olmadığını aklı selim herkes bilir. Şimdi onu anmak, saygı göstermek, minnet duymak, yolundan ilerlemek onu ilah saydığımız anlamına gelmiyor.

11.11.2018

GÜZEL YORUM YAPMISSIN KARDEŞİM VE SENİN GİBİ KAÇ KİŞİ ATATÜRK'Ü ANMADA ANCAK BU DUYGULARLA YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYOR!

TÜM YORUMLARI OKU (419)