Dünya Superbike Şampiyonası’nda bugün yaşananlar adeta ortalığı karıştırdı. İspanya etabında üçüncü dünya şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Toprak Razgatlıoğlu, İtalyan pilot Nicolo Bulega’nın teması sonucu yarış dışı kaldı. Kazayı fırsata çevirip yarışı kazanan Bulega ise, açıklamalarıyla gündemin odağına oturdu. “Kazandım ama mutlu değilim” diyen İtalyan pilotun sözleri, hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada büyük tepki çekti.
Tebrik ederim tarihe adını şampiyon olarak değil karaktersiz olarak yazdırdın..👏
bu OE kariyeri boyunca nasıl buraya kadar gelmiş acaba başarı kazanmakla değil asıl başarı kaybetsen bile bunu kabullenmektir kıskançlıkla bir şey kazanılmaz eğer ölseydi nasıl bir açıklaması olacaktı bu profesyonel bir bir başarı değil apaçık hileli bir kazanmak
Tam çevirsenize, "Bulega'nın gitmesine izin vereceğim, çünkü arkamdaki kalabalık fazlasıyla sinirli" diyor. Daha fazla yakın tutmayayım yoksa bunu burda öpecekler manasına çıkıyor.