Toplumun Suni Gündemlerle Uyutulmaya Çalışıldığına İnanan Mustafa Sandal Kadınlara Yapılan Zulme Dikkat Çekti

Sadece eylül ayında işlenen kadın cinayetleri ülke gündeminden bir an olsun düşmezken, son günlerde yaşananlar toplumu endişelendirmeye devam ediyor. Kadın cinayetleri ve taciz olayları gün geçtikçe artıyor, sosyal medya kullanıcıları ve ünlü isimler yaşananlara isyan ederken Mustafa Sandal'da kadınlara uygulanan zulme ve cezaların yetersizliğine isyan etti.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da yaşanan bir taciz olayının görüntüleri dün ortaya çıkmış, iki kişinin 23 yaşında sokakta yürüyen bir kadını sıkıştırdığı anlar görenleri şoke etmişti.

Detaylar👇

İstanbul’un Göbeğinde Taciz Dehşeti: Beyoğlu’nda Genç Kıza Zorla Sarılıp Yere Yatırdılar!

Geçtiğimiz gün ise Semih Çelik isimli bir cani 19 yaşındaki İkbal ve Ayşenur'u vahşice katletmiş, ardından kendini surlardan atmıştı.

Korkunç olayın detaylarından bu yazımızda bahsettik👇

Fatih'te Korkunç Olay! Bir Günde İki Kadını Öldürdü: Cinayet Planını Defterine Çizmiş

Yaşanan kan donduran olaylar toplumdaki kadınlara endişe saçmaya devam ederken birçok ünlü isim yaptırımların ağırlaştırılması ve önlem alınmasının altını çizdi.

Oğuzhan Uğur'un tepkisinden bu yazımızda bahsettik 👇

Son Birkaç Saatte Yaşanan Korkunç Olaylara Dayanamayan Oğuzhan Uğur Tepkisini Dile Getirdi

Yaşanan kan donduran olaylara bir tepki de şarkıcı Mustafa Sandal'dan geldi. Toplumun "suni gündemlerle uyutulduğunu" düşünen şarkıcı kadınlara yöneltilen zulme dikkat çekerken cezai yaptırımların eksikliğinden dert yandı.

"Sistemi sadece seyrediyoruz! Uyumayalım, unutturmayalım, unutmayalım!" ifadelerini kullanan Sandal böyle tepki gösterdi 👇

İlginizi Çekebilir:

Yaşanan Korkunç Olaylara Tepki Gösteren Gülben Ergen 19 Yaşındaki İki Genç Kızın Katledilmesine Sessiz Kalmadı
Fatih'te Bir Günde İki Korkunç Kadın Cinayeti İşlenmişti: Oyuncu İlayda Alişan Tepki Gösterdi
'Normal Doğum Eylem Planı'na Destek Veren Azra Akın'a Sosyal Medya Kullanıcılarının Tepkileri Çığ Gibi Büyüdü

Popüler İçerikler

Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
İstanbul Fatih’te Katledilmişti: İkbal Uzuner’in Arkadaşı Görüntülerini Paylaştı
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
YORUMLAR
05.10.2024

Yok mu gecenin o saatinde sokakta işi ne diye? Gidin gavur dediğiniz Avrupa ülkelerine bakın! adamın oturduğu yerden kan alırlar. Biz cezalar yetersiz veya uygulanmıyor diyoruz, bazı kesim şeriat, idam gelsin diyor. Oğlum sizin bir ayarınız yok mu? Gereken cezayı uygulayın, düşünce suçlularını serbest bırakın ceza evlerinden eğer yer kaplıyor diye gerçek suçluların hak ettiği cezayı veremiyorsanız. Ülkenin yarısı içeride, yanlış yönetiliyor ülke anlamıyor bu hükümet.

05.10.2024

"Vurdurarak çalışan" aküsü bitmiş otomobil gibi ittirerek çalışan bir adalet sistemimiz var, sosyal medya baskısı ile adamların içeri alınmalarını halk olarak sağlamışız, yazıklar olsun bu kararı kendi veremeyen hakimlere! Terk edin o makamı da işinin ehli olanlara bırakın! Bu noktada fikirlerinizi doğru uslup ile anlatmanın ne kadar önemli olduğunu anlamışsınızdır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ