Toplumsal Kalıplar Yıkılıyor, Tabular Çürüyor! Çocuklarını Cinsiyet Ayrımı Yapmadan Yetiştiren Ünlü Ebeveynler

Çocuklarını cinsiyet rolleri kısıtlamasının dışında yetiştiren ünlü ebeveynleri sizler için derledik!

1. Kate Hudson

2. Pink

3. Bryce Dallas Howard

4. Russell Brand

5. Jaime King

6. Gwen Stefani

8. Olivia Wilde

9. Magic Johnson

11. Will Smith

13. Tori Spelling

14. Ashton Kutcher

Meghan Markle ve Prens Harry

Söylentilere göre, kraliyet ailesinin kuralları yıkan gelini Meghan Markle doğacak bebeğini cinsiyet rollerinin dışında yetiştirmeyi düşünüyor.

Bu içerik de ilginizi çekebilir!

Çocuklarını Cinsiyet Rolleri Kısıtlamasının Dışında Yetiştiren Ünlü Ebeveynler

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
05.03.2019

cinsiyetsiz degil cinsiyet ayrımı yapmadan yetiştirmek. Pempe bir kelebek kanatı takmak isteyen oğluna, sanki anasına sövmüşler gibi tepki vermeden, onun cocuk oldugunu hatırlayarak ve izin vererek yetistirmek. kiz cocumlari maskulen davraninca hahah serseri diye seviliyor ama oglan cocugu feminen davraninca ya da buna yakin birsey yaptiginda aman aman eyvah nonoş olacak!! sktrin lan. En iğrendigim sey bu. Hastahane de pempe veya mavi kimlik bilekliklerine bile sasirmistim daha simdiden seksist mi davraniyorsunuz onlara diye. Ne kadar acayip renkleri erkeklige ya da kadinliga indirgemek. Erkeklerin pempe giyinememesine hep üzulmüşum biraz acımısımdır. Giyinin abi cok guzel bir renk ve enerjisi de cok iyi.

Pasif Kullanıcı
05.03.2019

Kimse kusura bakmasın ama bana da bunlar saçmalık geliyor. İnsanlar niye doğayla çatışırlar anlamıyorum. İnsan da doğanın bir parçası ve tıpkı bir ağaç gibi, bir çiçek gibi doğuştan sahip olduğumuz nitelikler var. Nasıl ki bir papatya ben zambak olmak istiyorum demiyorsa, bir insan da kendi doğasını değiştirmemeli. Çocukları bu şekilde kendi benliklerinden kopuk yetiştirmek daha mı iyi yani? Bu yine bir çeşit haksızlık olmuyor mu? Çocuk belki kendini tanımayı, kendi olmayı daha çok istiyordur. Yanında bunu destekleyecek bir rehber bulamaması bencilce değil mi?

05.03.2019

Şu cinsiyetsiz büyütme mallığı nedir ya.Normal ailelerin kaçı çocuklarını farklı renklere sokar ki,ne bulsa onu giydirir işte(sosyal medya özentilerini katmıyorum,onlar ütopik varlıklar)Ben erkek kardeşlerimin kıyafetlerini giymişim,hala da giyiyorum :) Oyuncak olsun ne bulsak onu oynardık,abimle evcilik oynadığım zamanlar az değil büyüdük ps oynadık o ayrı.Oğluna elbise,kızına pantolon giydirdin diye cinsiyetsiz büyüttüm mü oluyor.Çocuklara hayvan sevgisini,merhameti,karşı cinsi sevmeyi,saygı duymayı öğretin ilk önce.Bırakın onlar zaten belirli yaşta kendilerini tanıyarak,ne olacaklarına karar verirler.

TÜM YORUMLARI OKU (10)