Toplu Yoga Etkinliğini Basan ve İnsanlara Saldıran Radikal İslamcı Grup

Maldivler'de yaşanan olayda, hükümetin destek verdiği Uluslararası Yoga Günü etkinliğine saldırı oldu. Bir grup radikal İslamcı, etkinliğin İslam'a aykırı olduğunu belirterek yoga yapanlara saldırdı. Yaralılar olduğu belirtildi.

Maldivler Cumhurbaşkanı İbrahim Muhammed Salih ise yaptığı açıklamada etkinliği hedef alanların cezalandırılacağını belirtti.

İşte o saldırı anları: 👇

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.06.2022

Bunun aynısı bir yerde topluca ibadet eden müslümanlara yapılmış olsa, 10 senelik mağduriyet yaratırlar. Sıkışınca da İslam hoşgörü dini yersen tabi.

21.06.2022

Bi an Türkiye'de oldu sandım

22.06.2022

Burada da oldu

21.06.2022

Boşa uğraşmayın aynısı günler önce Eskişehir'de yaşandı bitti bizi taklit etmeye çalışmanız kıskançlıklarınız artık yeter yıldık. Yoga yapanlar bile nasibini alıyor dincilerden. Eskiden ülkemizin kıyı şehirlerinde gavur diye taşladıkları turistler gelmemeye başlayınca ya bu senede az turist geldi işler kesat diyen yurdum insanını hatırlatmıştır. Turizmle zengin olan maldivlere turistler tatil için gitmese birbirini yiyecek haşereler için yine de en iyi ilaç paradır. Ver parasını birbirini badelesinler.

TÜM YORUMLARI OKU (14)