Toplu Taşımaya Köpeğiyle Binen Vatandaş Yolcuların İstememesi Sonucu İndirildi

Ankara’da Altıağaç ile Ulus güzergahında hizmet veren EGO otobüsünde yaşanan olayda süs köpeği olan bir kadın otobüse bindi ancak yolculardan tepki gelince tartışma yaşandı. Köpeği olan kadın tartışma sonucu otobüsten indirildi.

Kaynak: İHA

Otobüse binen kadının köpeğinin ağızlığı yoktu ve yolcular köpekle otobüse binemeyeceğini söyleyerek inmesini istedi.

Ancak olay kısa sürede tartışmaya döndü ve genç kadın hakaret etmeye başlayınca yolcular olay anını cep telefonlarından kayda aldı.

“Köpeğin size ne zararı var?” diyen genç kadın tartışma sonucunda otobüsten indi.

İşte o anlar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Serbest Kalmak için Her Şeyi Yapıyorlar: Mahkemeye 2 Milyon Dolarlık Teminat Teklifi
Kapadokya’da Talihsiz Kaza: Ters Rüzgarın Etkisiyle Balon Düştü
Kayseri Pınarbaşı’nda Korkulan Oldu: CHP’li Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır’a Kızının Yanında Silahlı Saldırı

Popüler İçerikler

Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı
Diyanet'in Amerika'daki Villalarını ve Mal Varlığını Duyan Fatih Altaylı Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
A Milli Futbol Takımımız Çekya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Son 16'da!
YORUMLAR
22.06.2024

1 damla zararsız kaniş köpek.. Yasak diye ülke gündemi haline getirmeye gerek yok.. Anlayışlı olmak diye bişey var.. Şöför bile uyarmamış ki kadını binmiş, size noluyor bu kadar.. Hemen şikayet video'ya çekip ifşa etmeler filan. Ayy yani.. Nolmuş köpek varmış otobüste.. Kadında bağırıp çağırmak yerine yolculardan bu seferlik görmezden gelmeleri için rica da bulunabilirdi.. Gayet çözülebilir bi konu iken haber olmuş..

22.06.2024

Yasak değil, durduk yere olay çıkarmışlar

“Karayolları Taşıma Yönetmeliği'ne göre; "Aşı karneli kedi, köpek (tehlike arz edenler hariç) ve kuş (saka, muhabbet kuşu veya kanarya) gibi evcil hayvanlar, özel kafesleri kilitli olmak şartıyla bagaj taşımaya mahsus bölümün dışında, hayvan sahibi yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde de taşınabilir.” YOLCULAR HAKLI şoförün seni hiç almaması lazımdı zaten

22.06.2024

Bu yönetmelik belediye otobüsleri için değil, uzun yol taşımacılığı yapan şehirler arası otıbüsler için geçerli. Belediye otobüslerinde zaten cümlede geçen "bagaj" yok :) belediye otobüslerinde kucakta olmak şartıyla serbest

22.06.2024

Ne kadar hayvan düşmanı bir ülke olduk yahu! Avrupa ve Amerika'da biniş serbest, hatta çocuk bileti alarak koltukta oturtabilirsiniz. Bu arada bazı şartlar ile birlikte Türkiye'de de serbest oldu. Kanunlarda köpeğin otobüse binmesi yasak değil. 5 kilodan az köpekler kucakta gidebiliyor. Tek şart tasma ve ağızlık. Bu hayvanda sadece ağızlık yok, zaten süs köpeği. Ağızlığa ne gerek var. Bunun lafını yapanların sırf hayvan düşmanlığı yapmak için laf ettiğini düşünüyorum, hatta muhtemelen serbest olduğunu bile bilmiyorlar.

22.06.2024

Kedi sahipleri nasıl kafeste taşıyorsa köpek sahipleri de bir çözüm bulacak.

TÜM YORUMLARI OKU (46)