Toplu Taşımada Yaşadıkları En Tuhaf Olayları Paylaşarak Güldüren Takipçilerimiz

Twitter hesabımızdan sorduk. Bir sürü eğlenceli ve tuhaf yanıt aldık.

Soru burada...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. Şimdi de yanıtlar...

mehmet baysal

2.

hüseyin sevim

3.

hapste

4.

neslisizm

5.

hatic

6.

candan

7.

8.

betül

9.

kübra

10.

et

11.

eda uçan

12.

adı lazım değil

13.

kural ayaz

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR

7 nin sonunu merak ettim ya öyle tak diye kesmiş konuyu. 20den fazla mı çıktı, dolmuşu kim kullandı??? niye bana böyle şeyler yapıyosunuz arkadaşlar?

ay evet yaa :)

11.09.2019

size sapasağlam kızı gözlerimle nasıl devirdim onu anlatayım . metrobüste yolculuk yapmaya çalışırken bir kız bindi aman allahım başka evrenden olmalı bu kadar güzel sevimli bir şey daha önceden görmedim daha 1 durak geçmeden hayal dünyamda evlenmiş 2 çocuk yapmıştım bile..kızın burun delikleri bile tatlı kolları ağzı gözleri kaşları elle çizilmiş gibi gören aşık olur.. neyse capcanlı etrafa gülücükler saçıyor neşe dolu . o hayat dolu kız 1 durak sonra benim bakışlarıma dayanamamış olsa gerek çimonto çuvalı gibi yere yığıldı bayıldı herkes kız için seferber oldu su serpmeler falan kız 2 dk sonra indi yürürken hala ölecek gibi yürüyordu o gün nazara göze inandım hatta o günden sonra hiçbir kıza 2dk dan uzun bakmıyorum okuduğunuz için teşekkürler

09.09.2019

Ankarada soğuk bir kış günü otobüsle okula gidiyordum. Otobüsün camları buz tutmuş ineceğim durağı kaçırmamak için camın buzunu, ağzımla hohlayıp açmaya çalışıyordum, sonra aklıma zippo çakmak ile buzu ısıtmak geldi ve çaktım zipponun kokusundan rahatsız olan yanımdaki abla üstüme kustu ardından da ben çıkardım.

TÜM YORUMLARI OKU (24)