Toplu Taşımada Bacaklarını Ayırarak Oturan Erkeklere Çamaşır Suyu Dökerek Protesto Eden Kadın

St. Petersburg'da bir kadın, metroda bacaklarını fazla açan erkekleri protesto etti. Erkeklerin bacaklarını fazla açmasını protesto eden kadın, elindeki şişede yer alan çamaşır suyunu insanların üzerine döktü. İşte o protesto görüntüleri...

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

bokunu çıkarmış, sadece uyarabilirdi. fenomen olmaya çalışmış. gereksiz bence

26.09.2018

Kesinlikle çok saçma.Doğal nedenlerden dolayı öyle oturuyorlar. bazıları abartiyor evet ama düzgünce uyarmak gerekirdi. Fazlasıyla yanlış bir davranış.

26.09.2018

Saçma sapan bir şey. Protesto etmek için zarar vermek, tam Rus işi. Su bile değil, çamaşır suyu gibi güçlü ve tahriş edici bir kimyasal üstelik. Benim başıma gelse çeker bıçağı saplarım, kimsede elimden alamaz. Nefsi müdafaaya girer, sabıkam olmadığından cezada almam. Denemesi bedava.

Saçma lakin Protesto için zarar vermek cümlen ne kadar siktiri boktan farkındamısın aq bir protesto milletin üzerine yüklenir mi mal

tüm yorumları okuyamadım ama okuduklarım arasında gördüğüm kadarıyla değinilmeyen bi nokta daha var. Çamaşır suyu döktüğü kişinin yanındakilere de sıçrıyo. Çamaşır suyu kıyafette iz yapar, beyazlatır. Herşeyden geçtim kendince duyar kasmışın. Yanda oturan garibanların ne suçu var?

TÜM YORUMLARI OKU (152)