Toplu Taşımada Annene Yer Verilmezse Ne Yaparsın Sorusuna 'Sana Ne?' Diyen Genç

Yeni Şafak, 'Toplu Taşıma: Yer veriyor muyuz?' başlıklı bir video hazırlayarak, insanların toplu taşımadaki yer verme alışkanlıklarını ekranlara taşıdı.

Yaşça büyük insanlar gençlerin onlara yer vermemesinden, saygı göstermemesinden yakındılar.

Bazı insanlar da gençlerin yer vermemek için numara yaptığından bahsetti.

Ancak videoda en dikkat çeken kısım ise, bir erkekle yapılan röportaj sırasında duyulan sözler; 'mesela az önce giderken, bir genç oturuyordu ve başında bir yaşlı teyze. Dedim ki evladım bu senin annen olsa ne yaparsın? Sana ne dedi. Ben de fazla müdahale edemedim.'

Kaynak: Yeni Şafak

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
19.12.2018

Kimse kimseye yer vermek zorunda değil. Bazı içi geçmiş kart yaratıklar sırf beden yaşları büyük diye gereksiz yere insanlara afta tafra yapıyor. Sanki bütün insanlar kendilerine kul köle olmak zorunda. Yorgun gençleri zorla yerinden kaldırıyorlar. Sabahın erken saatlerinden beri ayaktalar,okulda veya işte mental açıdan yorgun düşüyorlar,bir de otobüste bunakların dırdırını ve tribini çekiyorlar. Çok yorgun olmak için ille bedensel olarak yorgun olmak "taş taşımak" gerekmiyor. Hamilelere ve çocuklu kadınlara hiç değinmek istemiyorum,sırf dünyaya bir yük getirdi ya da getirecek diye kendilerini bir halt zannediyorlar.Burada yer verilebilecek olan insanlar sadece engelli ve gazilerdir. Gerisi boş.

Pasif Kullanıcı
19.12.2018

sen yer verme zaten beyin özürlü olduğun için gerek yok xd

19.12.2018

her gencin sağlıklı olduğu fikrine nasıl sahip olanabiliyor, ya da her yaşlının sağlıksız. karnı burnunda hamile, engelli, ya da çocuğunu tutmakta zorlanan bir anne dışında kimseye yer vermem. hele o orta yaşın biraz üstü gün teyzeleri yok mu, onlara asla vermem. sen bütün gün pasta, börek, patates salatası, kısır yiyebileceğin kapıları gez, sonra gel otobüse, minibüse, metroya ' e bana yer verin' . kusura bakma ama al sana yer. ben bütün gün it gibi çalıştım. çok değer veriyorsanız annelerinize taksiye bindirin arkadaşlar kimse sizin sağlıklı annenize yer vermek zorunda değil.

19.12.2018

bu toplumda bu konu için bence genel olarak çok yanlış bir algı var genç neden yer vermek zorundaymış gibi davranıldığını hiç anlamıyorum. belki adam büyükçekmeceden söğütlüçeşmeye geçecek 2 saat yol gidecek niye kalkıp yer versin. otobüste şehirler arasında giderken ayakta giden gördünüz mü hiç? yada sağlık sorunu olabilir sen delikanlısın gençsin diyosunda belki belinde fıtık var ya da başka bir rahatsızlığı dışardan görünmeyecek şekilde.. he hasta olur hamile olur çocuklu olur anlarımda yine o genç vermek zorunda değil kendi sağlık sorununu bildiği için başkasının yer vermesini bekleyebilir. bi ihtimal daha gerçekten ağır bir işte çalışıyor veya başka bir sebepten çok yorgun olabilir. çok ilginç gerçekten yargılanma konusu.. en sevdiğimde konuyla alakasız biri çıkıp sen yer versene yaşlıya vs diyor direk hedef oluyorsun otobüste.. birde kalktığında genç kıza vs uzaktan seslenip bayan gelin siz oturun diyip o oturana kadar bekleyenlere ayrı uyuz oluyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (39)