Toplanın Burçların Oscar Ödüllerini Dağıtıyoruz!

Burçlara inananlar inanmayanlar her seferinde tartışma konusu da olsa her zaman için engel olamadığımız ön yargımızla insanları bunlara göre değerlendiriyoruz. Hal böyle olunca biz de 12 burcumuzun en iyi oldukları alanlarda onlara bir Oscar verelim dedik.

Keyifli okumalar

En Superman; Koç Burcu

Öncü ruhları, girişken tavırları ve enerjisiyle ideal liderler olan Koç burcu insanları için içimizdeki Supermanler diyebiliriz. Kendilerinden emin tavırları ve insanların onlar tarafından yönetilmeyi sevmesiyle liderlik koltuğuna epey yakışırlar.

En Zeynep Ilıcalı Sabırlısı; Boğa Burcu

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

En Enerjisi Nirvana Olan; İkizler Burcu

Eğer bir ikizler burcuyla beraberseniz asla sıkılmazsınız, onların bitmek bilmeyen o mükemmel enerjileri sizi de canlandırır. Eğer tatile kimle gideceğinize karar veremiyorsanız bu kesinlikle ikizler burcu olmalı derim.

En Aşığı Bol Afrodit; Yengeç Burcu

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

En Vız Vız Çalışkan Arımız; Başak Burcu

Her daim detaycı ve planlı olmaları onları, yaptıkları her şeyde başarının zirvesine ulaştırır. Ayrıca sorumluluk sahibi olmaları ve düzenli olma tutkuları onları hem iş hem aşk hayatında aranan bir adaya dönüştürür.

En Mr. and Mrs.Smith Cool'luğuna Sahip; Aslan Burcu

Havalı tavırları ve girdikleri her ortamda gösterişli duruşlarıyla gözleri üstüne toplayan aslan burcu insanları ortamın en popüleridir. Aynı zamanda da odaklandıkları zaman yapamayacakları iş yoktur.

En Konuşunca Yıldız Tilbe Gibi Bağımlılık Yaratan; Terazi Burcu

Tanıdık tanımadık herkesin dikkatini güzel sohbetiyle çeken terazi insanları, yüksek iletişim becerileri sayesinde iş hayatında da çok rahat ilerlerler. Aynı zamanda arkadaş ortamlarının da arananıdır.

En Ampute Milli Takımı Ruhuna Sahip; Akrep Burcu

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

En Bilge Yoda; Yay Burcu

Tam bir araştırma meraklısı olan yay burcu insanıyla sohbet etmenin keyfi çok başkadır. Genel kültürleri karşısında susup kalabilirsiniz. Bilmedikleri şey neredeyse yoktur. Bütün ömürlerini yeni bir şeyler öğrenmek, kendilerini geliştirmek için harcarlar.

En Metin-Ali-Feyyaz Dostluğu Ruhuna Sahip; Oğlak Burcu

Güçlü iradesiyle verdiği hiç bir sözden dönmeyen oğlak burcu insanları, sizler için kesinlikle ideal dosttur. Her zaman güvenip sırrınızı paylaşabileceğiniz bu kadar az insan kalmışken oğlak insanlarımızın değerini bilelim.....

En Altın Karınca; Kova Burcu

Her işini ciddiyetle ve büyük bir azimle yapan Koç burcu insanları özellikle iş dünyasında bulunmaz hint kumaşıdır. Kova burcu insanları hiç bir zaman karşısındaki insanı yargılamazlar ve açık fikirlidirler. Aynı zamanda keyifli sohbetleri de bonus olur.

En Eros Ruhuna Sahip; Balık Burcu

Şeytan tüylerinden midir bilinmez Balık burcu insanları kendini herkese sevdirir. Girdiği her ortamda duyarlılığı, iyi kalpliliği ve düşünceli olmasıyla konuşulur. Aynı zamanda da etrafındaki insanlardan gördüğü ilgi hiç bitmez.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.10.2017

Cok duygusal ve cok merhametli olmaktan sıkıldım ya biraz ara vermek istiyorum :d duygularima engel olmaya calisacagim ota boka aglamayacagim .

28.10.2017

sürekli çalışkanlık ve titizlikle ön plana çıkmaktan sıkılan bir başak burcu cizelim şuraya.. sıkıldık yahu klasik cümlelerden 😂

29.10.2017

admin balık burcu NET

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ