Topkapı Sarayı’nda Tepki Çeken Fiyatlar: Cips 70, Limonata 98 Lira!

Topkapı Sarayı’nda bulunan büfenin satış fiyatları tepki çekti. Sosyal medyada paylaşılan videoda, bir paket cipsin 70 lira, 300 ml limonata için 98 lira ve bir kutu soğuk çay için 57 lira istendiği görülüyor.

Türkiye’de ‘çıldıran’ fiyatlar çoğu zaman bizlere normal gelmeye başladı ancak bu videoyla fikriniz tamamen değişecek.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, İstanbul’un en turistik mekanlarından biri olan Topkapı Sarayı’ndaki fiyatlar yer aldı.

Topkapı Sarayı’nda 300 ml limonata için 98 TL, antep fıstıklı lokum için ise 110 TL istendiği görülüyor. 250 ml Schweppes 90 TL'ye, 330 ml Fuce Tea içeceği ise 57 TL ve bir paket cips için 70 TL isteniyor.

"Resmen insanları soyuyorlar" notuyla paylaşılan video 👇

Topkapı Sarayı'ndaki fiyatlar sosyal medyada da gündem oldu 👇

👇

👇

👇

👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Hayat Pahalılığına İsyan Edenler Her Geçen Gün Artarken Fiyatlar Algı Ayarlarımızla Oynamaya Başladı

Popüler İçerikler

UEFA Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı: Attığı Golden Sonra "Bozkurt" İşareti Yapmıştı
Devlet Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepki: "Vazgeçmezlerse Hollanda Sahada Tek Başına Kalmalı"
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
YORUMLAR
01.07.2023

Bayramda Büyükada'ya gittik. Baştan sona gezme fırsatım oldu.. Her yer Özbek,Rus,Ukraynalı,Azeri.. Ve tabiii bizim sözde müslüman din kardeşimiz Afgan,Pakistan,Suriyeliler gezip tozuyordu. Adres soracak Türk bulamadık. Esnafın içinde bile araplar yer etmiş. Fiyatlara gelecek olursak.. 2 yarım su 1 lt kolaya 60 tl ödedik! Bir saat bisiklet kiralamak istedik 150 tl dediler.. Elektrikli araca bindik süren abla gerginlikten uçurdu bizi sanırsın hadımköy trafiğinde haspam! Geri dönüş yolunda bindiğimiz vapur için ayrı parantez açacağım! En alt kısımda ayakkabısını çıkarıp çocuğu vapurun içinde salan amk ebeveynsizleri. Piçinizi de alın s*ktirin gidin! Kısacası yaşadığım ülkenin insanından turist görünen örümceklerinden bıktım usandım. Artık şu coğrafyada Özbekmiş Azeriymiş Türkmenmiş yok arapmış bla blaymış lütfen defolun gidin... Benim ülkemin insanı tatile çıkamazken kendi vatanı gibi kültürünü buraya entegre etmeye çalışan yobazlar lütfen s*ktirin gidin ülkenize!

Tamam kanımızdır canımızdır Türk devletleri ama bu kendi ülkemizde onların daha refah içinde yaşayacağının fırsatını vermemeli.

01.07.2023

Tamam bu hükümede devam oyu verenler çeksin; Müstehaklar ama! Abi bizim suçumuz ne amk

01.07.2023

limonata deve sidiğindense ucuz bile... sayın peygamberimizin sayın amk sahabesi olsa valla kudururdu

TÜM YORUMLARI OKU (33)