Tombiksek Tombiğiz Be! Ömrü Kilo Vermekle Geçerken Bir Türlü İstediği Kadar Zayıflayamayan Derdolar Bunları Çok İyi Bilir

Bizi bizden başkası anlamaz arkadaşlar. Şunları yaşamayan var mı içinizde Allah aşkına ya?

1. Çiçeğin böceğin çiftleştiği, insanların hormonlarının kaynadığı Nisan - Mayıs ayları, senin için sinir bozan uyandırma alarmı gibidir. Allahım bu nasıl bir maraton!!!

Çok iyi anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum arkadaşlar. Adeta köprüden önce son çıkış gibi günler bu günler...

2. "Yiyorum yiyorum kilo almıyorum" diyen sinsiler DERHAL BURAYI TERK EDİN! Çünkü size sinir oluyoruz, sizi hırpalamak istiyoruz. Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar?

Bizimki de metabolizma bunlarınki de. Hayır yani iyi tamam da neyin şovunu yapıyorsun kardeşim ya, çekil şurdan!

3. Sibel Can ve Ezgi Mola bizim en yakın arkadaşlarımızdır. Tamam Ezgi Mola çok güzel kilo verdi de o tombişlik alnımıza yazılmış bir kere, ne yapsan gitmez.

Alnuma yazdı kader, silemedum...

4. Bazen etrafta "Ama senin de yüzün güzel..." diyen densizler bulunur. Överken sövmek işte bunlara mahsustur. He güzel biliyoruz, iyi ki söyledin!

Boşuna dememişler 'ama'dan sonra gelen her cümle yalandır' diye...

5. Hayatında sadece 3 gün yarınları düşünmeden mutlu oldun diyelim. 3 gün ya 3! O süre zarfında hesaplamadan yediğin-içtiğin şeylerin kilosunu vermen 1 ay sürer neredeyse.

Mutlu olmak bizde kilo yapıyor diyebilir miyiz? Vallahi yapıyor!

6. Karşınızda simit, poğaça, açma, kete yiyenlere Perihan Savaş'ın taze fasulyesinde gözü kalan Sezercik gibi bakakalırsınız. Çileye bak!

Dünyanın en hüzünlü film sahnesi bu olabilir gerçekten ya :(

7. Her yerin ağrıyarak spora başlarsın, kafanı bacağından geçirirsin, türlü türlü hareketler yaparsın. Fakat derviş sabrı gibi bir sabır lazımdır sonucu görmen için.

Dura dura bir sel oldum erenler, bilmem çağlasam mı çağlamasam mı...

8. Hiçbir şey yememek için bu kadar para ödediğin başka bir dönem de yoktur ayırca. Diyet yapmak dünyanın en pahalı şeyidir ve marul haftaya gelecektir!

-Protein al, karbonhidratı kes

+Annemin bileziklerini satıp geliyorum bi saniye...

9. Dünyadaki bütün kıyafetler 34 beden üretilmiştir adeta. Tam böyle ara bedende kalmışsındır kilo vermeye çalıştığın için ama her şeyin göbeği açık, baldırı yapışıktır. Kıyafetlere "Dur biraz bekle lütfen" demek istersin, beklemezler.

Yahu arkadaş giyecez onları da şu dönemi bir atlatalım ya ohooovvv. Hiç mi bize göre bir şey yok şu dünyada?

10. Sabah kalkıp içindekileri komple boşalttıktan sonra odana girip bir güzel soyunur, tartıya öyle çıkarsın ki sonuç muhteşem olsun. O şerefsiz tartı sanki dış güçlerin oyunu sebebiyle 1 gram oynamaz. DELİ OLURSUN DELİ!

Biz o tartılara ne yağacağımızı çok iyi biliyoruz. Her şeyin bir sırası var, bekleyelim...

11. Her halimizle güzeliz, o ayrı mesele de bunu da başarabiliriz kızlar. Yılan gibi olmak isteyen herkese buradan selam eder, mücadelesinde başarılar dilerim.

Ceylan arkadaşımıza katılıyorum...

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
11.03.2019

Artık 60 kilo olan kadınlara bile şişman diyorsunuz biz manken değiliz oyuncu değiliz neden 45 kilo olalım

06.03.2019

tombiksek tombiğiz diye diye insanları şişman yapıyorsunuz arkadaşım az önce gördüğüm içerikte Türkiye'de en çok ölüm nedeni olan şeylerden ikincisi obezite yapmayın yaa. (yaklaşık 3 gündür diyetteyim 2 kilo verdim onu özgüveniyle yazıyorum dkshsfvdhgv)

06.03.2019

çoğu kez diyet yaptım yapamadım hatta hemen bırakıyordum teyzem 4 ayda 30 kilo verdi herbalife kullanarak. verdiği kiloları geri alır falan dedim ön yargılıydım baya ama bıraktığı halde almadı araştırdım bende herhangi bir zararı yokmuş aldım 3 gündür kullanıyorum zorlanmadım açıkçası gayette eneriğim 1 saat koştum 1 saatte zumba yaptım fark gözle görülüyor yani

06.03.2019

Övmeye sövmeye gelmedim içeriğe de girmedim ama şu tombiklik olayı benim çok canımı sıkmaya başladı. 2 kız kardeşim ve anam sağolsun diyet yapıyor sürekli tek başıma yemek yemek de kederden beni zayıfkatıyor. Şu kısa hayatımda öğrendiğim bir şey varsa o da bir şeyi ne kadar kovalarsab o kadar kaçardır. Uğraşmayın sürekli yiyin demiyorum ama aç da kalmayın internete güvenmeyin. Olmayınca olmuyorsa olmayacağından değil vakti olduğundandır. Anacım duy beni nolur et yemeklerine geri dön her akşam mercimek nohut yemekten bıktım.

TÜM YORUMLARI OKU (19)