Çocukken Anlamadığımız Tom ve Jerry'deki Bu Sahne Yıllar Sonra Kalbinizi Paramparça Edecek!

Tom ve Jerry birçoğumuzun çocukken severek izlediği bir çizgi filmdir. Bir kedi ve farenin eğlenceli kovalamasından oluşan bu çizgi filmin bazı sahneleri çocukken algılayamadığımız ancak büyüyünce algılayabildiğimiz türdendir. Bu içerikte de Tom ve Jerry çizgi filminde yer alan kediler hakkındaki bir sahneye değiniyoruz.

Nesiller boyu çocukların severek izlediği bir çizgi film olmayı başarmış olan Tom ve Jerry 1940 yılında William Hanna ve Joseph Barbera tarafından yapılmıştır.

Ev kedisi olan Tom ile evde bulduğu küçük bir alanda yaşayan ve evdeki yiyecekleri yiyen Jerry isimli bir farenin atışmalarını konu edinen bir çizgi filmdir.

Jerry akıllı ve kurnaz bir faredir, Tom ise her defasında evdeki fareyi yakalamaya çalışan ancak bir türlü Jerry'i yakalayamayan bir kedidir.

Tom ve Jerry arasındaki çatışma bu çizgi filmi neredeyse çoğu kişinin çocukluğunda severek izlediği bir yapıma dönüştürür.

Nerdeyse hepimizin çocukken severek izlediği Tom ve Jerry'de çocukken izlediğimizde anlamadığımız ancak sonrasında izlediğimizde içimizi dağlayan sahneler vardır.

Çocukken izlediğimizde anlamadığımız sahnelerden birisi👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Videoda "Kedi Cennetine" giden kedileri görüyoruz. İlk kedi başına vurularak, ikinci kedi ezilerek öldürülürken en son gelen yavru kediler ise bir çuvala konulup denize atılması sonucunda boğularak öldürülüyor.

Tweetin altına videoyu anlamayan bir sürü kişiye karşı gelen eleştiriler de oldukça fazla.

👇

Çocukluğumuzun Kahramanları Tom ve Jerry Hakkında Şaşıracağınız 10 Gerçek
Çocukken Severek İzlediğimiz Tom ve Jerry'nin Gerçek İsimlerini Duyunca Bi' Miktar Şaşırabilirsiniz!
Bugs Bunny Aslında Katilmiş! Çocukluğumuzun Vazgeçilmez Eğlencesi Çizgi Filmlerin Şok Etkisi Yaratan Sonları

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
29.12.2022

burada da görüyoruz ki bu toplum okuduğunu ve izlediğini anlamıyor.

29.12.2022

bu sahne beni bitirdi 😢

30.12.2022

Valla ben bu sahneyi çocukken de çok iyi anlamıştım. Köyde bazı kıt akıllılar aynı böyle çuvala koyup atarlardı yavruları.. kimileri ölür kimilerini ölmeden yetişip kurtarırdık. Hatta yine böyle atılmış bi kedi yavrusunu alıp yıllarca baktım. 12 yaşındaydım o zaman ama ne anlama geldiğini biliyordum. Hatta aileme bak bu kedileri de bizim köydeki gibi çuvala koyup öldürmüşler ama günahsız oldukları için cennete gidiyorlar demiştim.. yeniden gündeme gelmesi çok güzel..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ