Tom Hanks'in Son Hali Görenleri Şaşkına Çevirdi: Elleri Zangır Zangır Titredi!

Herkes tarafından sevilen dünyaca ünlü aktör Tom Hanks, son haliyle görenleri endişelendirdi. Yeşil Yol, Forrest Gump gibi filmleri ile hepimizin akıllarında yer edinmiş olan başarılı oyuncu, son filmi Elvis için Sidney'de bir tanıtım gecesine katıldı. Ünlü oyuncu başrolünde yer aldığı film hakkında konuşma yaptığı esnada ellerinin titremesi, görenleri hayrete düşürdü.

Tom Hanks'in 14 muazzam filmini sizler için listelemiştik

Başrolünde Usta Oyuncu Tom Hanks’in Yer Aldığı İzlemeye Değer 14 Harika Film

Hollywood'un en sevilen isimlerinden Tom Hanks, yeni filmi Elvis için tanıtım gecesine katıldı. 65 yaşındaki oyuncunun son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Elvis filminde kendisine eşlik eden başrol oyuncusu Austin Butler ile birlikte Sidney- Gold Coast'a giden Hanks, konuşmasıyla dikkatleri üstüne çekti.

Hanks, gösterimde "Dünyada Gold Coast’tan daha iyi bir film çekme yeri yok" dediği esnada ellerinin zangır zangır titremesi dikkatlerden kaçmadı.

Konuşmasının ilerleyen noktalarında sağ elindeki titreme yoğunlaşırken, sol eliyle titremenin azalması için sağ eline destek olmaya çalıştı.

65 yaşındaki ünlü aktör Hanks, son haliyle kendisini görenleri endişeye düşürdü. Hanks'in sevenleri oyuncunun sağlığı hakkında araştırma yapmaya başladı.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Tom Hanks Kimdir, Nereli, Ne Zaman Doğdu? Tom Hanks'in Rol Aldığı Fİlmler Nelerdir?

Popüler İçerikler

Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
Mauro Icardi ile Barışan Wanda Nara'dan Çok Konuşulacak Üstsüz Poz!
Tesettüre Girip Adını Değiştirmişti: Popstar Alaturka'nın Efsanesi Özlem Güneş Tesettürden Çıktı!