Tom Cruise Son Haliyle Şaşırttı: Tom Cruise’un Yüzüne Ne Oldu? Gerçekten O Mu?

ABD’li oyuncu Tom Cruise, hem fiziği hem de oyunculuk performansıyla dikkat çeken isimlerden biri. 59 yaşındaki başarılı aktör, geçtiğimiz gün bir beyzbol maçında görüntülendi. Alışıldık görüntüsünden çok farklı olarak kameralara yansıyan Tom Cruise’u görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Tom Cruise’un şişmiş yüzünü görenler, “Tom Cruise’un yüzüne ne oldu?” sorusunu sordu. Birçok kullanıcı ise fotoğraftaki kişinin Tom Cruise olmadığını savundu. İşte detaylar...

Aksiyon filmlerinin başarılı ismi Tom Cruise, 59 yaşında olmasına rağm en fit görüntüsüyle halen ilgi gören aktörlerden biri.

Ancak geçtiğimiz gün kameralara yansıyan bir fotoğrafı ile şaşkınlık yaratan Cruise’un yüzüne ne olduğu da merak konusu oldu.

Califronia’daki Oracle Park’ta Los Angeles Dodgers-San Francisco Giants maçını izleyen Cruise, şişkin yüzüyle ya kilo aldığı ya da yüzüne estetik bir müdahale yaptırdığı fikrini akıllara getirdi.

Dolgu İddiası

Serinin sekizinci filmi için uçuş dersleri almaya başlayan Cruise, geçtiğimiz gün San Francisco Giants'ın beyzbol maçını tribünden izlerken objektiflere yansıdı.

Ancak Altın Küre ödüllü oyuncu, yüzündeki şişlikler nedeniyle neredeyse tanınmayacak haldeydi. Sosyal medyada 'Acaba Tom Cruise maskesi takan bir seyirci mi oturuyor?' yorumları yapıldı. Yüzü şişen Cruise'un dolgu yaptırdığı ileri sürüldü.

Popüler İçerikler

Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!