Tom Cruise, Mission Impossible 7 Çekimlerinde Koronavirüs Önlemlerine Uymayanlara Sinirlendi: 'Bunu Bir Daha Yaptığınız Görürsem S**tir Olup Gidersiniz'

Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) çekimlerinde açtı ağzını yumdu gözünü.

The Sun gazetesinin yayınladığı ses kaydında, Tom Cruise, set ekibine koronavirüs önlemlerine uymadıkları için bağırıyor.

Bilgisayar başında sosyal mesafayi korumadan duran ikip üyesini azarlayan ünlü oyuncu, “Bunu tekrar yaptığınızı görürsem s**tir olup gidersiniz. Bu ekipte herhangi biri yaparsa iş biter. Sen de, sen de. Ve sen, bir daha bu lanet şeyi yapmayacaksın” dedi.

Cruise, “İşte bu kadar. Özür dilemek yok. Onu, endüstri kapandığında evlerini kaybedenlere söyleyebilirsiniz. Biz bu lanet filmi durdurmayacağız. Anlaşıldı mı? Bir daha görürsem s**tir olup gidersiniz!” diye de ekledi.

Cruise’un, oyuncular ve film ekibini dışarıdan izole bir yerde tutabilmek için kendi cebinden 500 bin sterlin ödeyerek bir gemi kiraladığı biliniyor.

Kaynak: NTV

İşte The Sun tarafından yayınlanan o ses kaydı:

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR

Hislerimizin tercümanı olmuş. Adam doğru söylüyor sizin salaklığınız yüzünden sektör kapansa. İnsanlar kiralarını, çocuklarının masrafını karşılayamayacak diyor. Adam izole olmanız için cebinden dünyayı harcamış sen hala salak gibi takılıyorsan az bile söylemiş.

16.12.2020

maskesi güzelmiş.markası ne acep

16.12.2020

gövde gösterisi gibi sunulmuş ortamlara ama temelde dedikleri için bunu yapıyorsa tebrikler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ