Tolga Karel Amerika'da Yaptığı Yatırım İçin Servet Harcadı!

Yaprak Dökümü dizisinin Oğuz'u olarak akıllarda yer edinmiş Tolga Karel, Türkiye'deki tüm yaşantısını bırakarak Amerika'ya tır şoförlüğü yapmaya gitmişti. Tır şoförü olmasını eleştirenlere karşı 'burada yaptığım şoförlükle orada kazandığımın çok daha fazlasını elde ediyorum' cevabını veren oyuncu yaptığı yatırımla herkesi şaşırttı. Aldığı arsaya ödediği fiyatı duyanların dudakları uçukladı. İşte Tolga Karel'in arsaya verdiği ücret...

Oyuncu Tolga Karel tır şoförlüğü yapmaya başladıktan sonra kendi lojistik şirketini kurmuştu. Oyuncunun şimdi de Florida'da arsa satın aldığı öğrenildi. Arsanın fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Karel, hayalindeki evi burada inşa edeceğini ifade etti.

Tır Sürerek Başladı

'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhretin zirvesine çıkan Tolga Karel, her şeyi ardında bırakarak Amerika'ya gitmişti. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

Verdiği röportajlarda 'Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım' diyen ünlü oyuncu, Amerika'da kaldığı süre içerisinde 6 TIR satın aldı ve kendi lojistik firmasını kurdu.

Florida'dan Arsa

Tolga Karel son olarak yeni yatırımını da duyurdu. 43 yaşındaki Karel, sosyal medya hesabından eşi Sarah Margaret Scott ve çocuklarıyla birlikte yaşayacağı mülkü için arsa aldığını duyurdu.

Florida'dan arsa alan Korel, yeni evini de buraya inşa edecek. İşlerini her geçen gün biraz daha büyüten Tolga Karel, sözleşme imzaladıkları anları da takipçileriyle paylaştı. Arsanın fotoğraflarını da yayınlayan Karel, gönderisine, 'Rüya evimizi inşa etmek için güzel bir gün.' notunu düştü.

320 Bin Dolarlık Ev

Ailesiyle birlikte Florida'ya yerleşen Tolga Karel, 320 bin dolara aldığı yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Tolga Karel, paylaşımına 'Yeni evimiz... Tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler, hayırlı olsun inşallah. Güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla. Bunca emek, alınteri boşuna değilmiş. Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için...' notunu düşmüştü.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
28.10.2021

Bakın arkadaşlar ne kadar doğal birşey çalışıp birşeylerin sahibi olmak.Sabahtan akşama kadar götümüzü yırtıyoruz hayal bile kurmaya vaktimiz olmuyor aq memleketinde.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ