TOKİ'den 91 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla İstanbul, Ankara, İzmir Dahil 25 İlde 390 Arsa Fırsatı

Arsa almak isteyenlere güzel haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), büyük bir arsa satış kampanyasına imza atıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'in de içinde bulunduğu 25 şehirde toplam 390 muhtelif arsa, açık artırmayla satışa sunulacak.

TOKİ'nin düzenleyeceği ihaleler 2 ve 3 Ekim tarihlerinde saat 10:30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.

Satışa sunulan arsalar; Adana, Antalya, Aydın, Amasya, Ankara, Batman, Bitlis, Didim, Denizli, Diyarbakır, Elâzığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van illerinde yer alıyor.

Arsalar, 91 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, alıcılara %25 peşinat, geri kalan tutarı ise 48 ay vade ile ödeme imkanı sağlanacak.

İhaleye ayrıca dijital ortamda teklif vermek isteyenler için www.emlakmuzayede.com.tr üzerinden de teklif verme imkanı sunulacak.

Arsalar hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, TOKİ'nin resmi internet adresi www.toki.gov.tr ve www.emlakmuzayede.com.tr sitelerinden detaylı bilgilere ulaşabilirler.

İlginizi Çekebilir:

1 Liralık Daire İlanlarına Dikkat: Aldatıcı İlanlara Ceza Yağdı
Kredi ve Banka Kartlarında Yeni İddia: "7 Bin Liranın Üzerinde Zorunlu Olacak, Cezası Var"
Avrupa'da Çalışma Saatinde Türkiye Lider: Haftada 44.2 Saat Ortalama

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
15.09.2024

Para bitti, Ne yapalim ...??? Ne Kaldı geriye? Arsa...hazine arsaları var onları satalim Kime? Tabiki halka satacagız. Asgari ücretle oluyormu öyle arsa falan sahibi olunuyormu..

İstanbul'un neresinde arsa

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ