Son günlerde Tokat'ta yaşanan depremler bitmiyor. Gün içerisinde yaşanan 5.6, 3.5 ve 4 büyüklüğündeki depremlerin ardından Tokat’ta bir deprem daha oldu. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre Tokat’ta 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Tokat'ta deprem hareketliliği devam ediyor. Geçtimiz günlerde yaşanan depremlerin ardından Tokat bugün de arka arkaya depremlerle sarsıldı.
18:01'de yaşanan 5.6'lık depremin ardından Tokat'ta 18:31'd de 3.5'lik deprem meydana gelmiş, sarsıntıyı da Karadeniz'deki birçok şehir hissetmişti.
Bu depremlerin ardından bir deprem de 21:43'te meydana geldi. Açıklamaya göre; deprem 7 km derinlikte ve 4 büyüklüğünde oldu.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
AFAD’dan ayrılan açıklamaya göre 4. Deprem de 22:31’de meydana geldi. Merkezüssü yine Tokat Sulusaray olan depremin büyüklüğü 4.4 olarak duyuruldu.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Umarım tokat bir acı daha yaşatmaz bize bu topraklar gözyaşına doydu
Geçmiş olsun Türkiyem
Eşşeğin gözü artık hocam yeter da tüm küfürleri yığıcaz buraya ha😅