TOGG Talihlisi: “TOGG’u Sünnet Arabası Yapacağız”

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg'un dün çekilen kurasının ardından talihliler belli oldu. Bursa'dan hak kazanan Betül Uğur, 'İki ay içerisinde bir oğlum olacak. Togg’u sünnet aracı yapacağız' dedi.

Togg’un 'T10X' modelinin ilk sahipleri dün gerçekleştirilen çekilişle belli oldu. Çekilişin ardından T10X modelini almaya hak kazanan kişilerin listesi Togg'un resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Duyurunun ardından talihlilerde gün yüzüne çıkmaya başlarken bunlardan biride Bursa'da yaşayan Betül Uğur talihliler arasında yer aldı.

Togg’un T10X modelinin uzun menzillisinin Kapadokya rengine başvurduğunu söyleyen Betül Uğur şunları söyledi:

'İlk eşim başvurmuştu. Ben de son gün son saatlerde başvurdum. Eşime değil ama bana çıktı. Çok güzel bir duygu. Araba sahibi oluyoruz ve yerli bir aracımız oluyor. Eşim il başvuranlar arasında ama ona değil bana çıktı. Kapadokya rengini beğendik. Uzun menzilli modelini tercih ettik. Yerli otomobil olduğu için ve tabi fiyat olarak da segmentlerine göre daha uygun olduğu için Togg’u tercih ettik. İki ay içerisinde bir oğlum olacak. Togg’u sünnet aracı yapacağız.”

Muhafazakar Ailenin Rockçı ve Janti Çocuğu: Fatih Erbakan'ın Özel Hayatına Dair Az Bilinen Detaylar

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
30.03.2023

Sizin vizyonunuz işte bu kadar...

30.03.2023

'ucundan azıcık yerli' yazdırın plakaya

30.03.2023

14 Mayıs'tan sonra bizde sarayı düğün salonu yaparız söz İlk düğünde size bedava zaten doğmasına iki ay varmış yetişir Allah analı babalı büyütsün yanlız gelirken ak koyun sürüsünü lütfen getirmeyiniz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ