Togg İnternet Siteleri Kapılmış: 7.5 Milyon Lira İsteyen Bile Var

Yerli otomobil Togg’da ön siparişler alınırken, Togg uzantılı sitelerin alan adlarını alan bazı kişiler, telif haklarını fahiş fiyatlarla ilana koydu. İçerisinde Togg geçen domain adreslerine 7.5 milyon isteyen bile var.

Togg'un fiyatının açıklanmasıyla birlikte bazı kişiler, Togg uzantılı internet adreslerinin telif haklarını satın alarak e-ticaret siteleri üzerinden satışa çıkardı.

toggbayi.com, toggyedekparca.com gibi benzeri alan adları 100 bin lira ile 7,5 milyon lira arasında değişiyor. Bazı ilanların fiyatının Togg’dan daha pahalı olması dikkat çekiyor.

Bazı ilanların açıklama kısmında ‘Ülkemizin gururu yerli ve milli olan aracımız Togg’un uluslararası alan adını kullanarak açacağınız Togg yetkili servis marka değerini taşıyacağınız domaini satılıktır. Dolar ve altın gibi yatırım dahilinde kullanabilirsiniz” ifadeleri yazıldığı görülüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Togg, Açın Halinden Anlamıyor! Yerli ve Elektrikli Togg'un Belli Olan Fiyatı Sosyal Medyada Büyük Yankı Buldu

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
17.03.2023

Domain adının önemi yok. Önemli olan iyi bir SEO ile Google aramada öne çıkması.bunu Google reklamlarla da yapabilirsiniz

17.03.2023

BOGG.com alıp TOGG olarak cıkarabilirsin

17.03.2023

Yeni cinsi beli olmayan dolar altın bulundu vatan millet hayırlı olsun.ama birde JELİBON vardı ne oldu rezervi halen çalışmalar devam ediyor mu

17.03.2023

Devam ediyor ediyor jelibon taşına takılmışlar uzun sürüyor 🤣

Nasıl ya? Üretim bandı bitmemiş ve toplamda 2 (yazıyla iki) adet üretilebilmiş dış üretim iç montaj arabamızın domainini bile almadınız mı? Aşırı komik aq. Bilmeyenler için bir sitenin ismi üzerinden binlerce domain adı alabilme sistemi 2015'de geldiğinde, tüm siteler .xxx uzantılı isimlerini bile satın aldı. Anında. İş planı olmayınca böyle oluyor.

17.03.2023

Nasreddin hoca göle maya yapması gibi ya tutarsa muhabbeti enayi kanar mı

TÜM YORUMLARI OKU (14)