Togg'da Üretim Hataları mı Var? Otomobil İncelemeleri Yapan YouTuber'ın Dikkat Çeken Togg İncelemesi

Otomobil incelemeleri yapan 'Sekizsilindir' isimli Youtube kanalı, Adana'da bir vatandaşa teslim edilen Togg'u inceledi.

i Togg T10X için yapılan kura çekilişine katılan vatandaşa üretilen 13. Togg teslim edildi. O aracı da 'Sekizsilindir' isimli YouTube kanalı inceledi.

Gördüğü hataları "TOGG TX10'da üretim hataları!" başlığıyla yayınlayan YouTuber'ın o videosu ise gündem oldu.

İşte o video: 👇

'Sekizsilindir' isimli YouTube kanalının Togg incelemesini yayınladığı videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
07.05.2023

2021 Octavia kullandım, 2021 Superb kullandım, 2017 Fiesta kullandım, 2021 Corsa kullandım, 2021 308 kullandım kiralık kullandığım arabaları yazmaya bile gerek duymadım, hepsinde aynı şeyler var ve hepsini yıllardır kullanıyoruz kullanmak zorunda bırakılıyoruz tek bir gün şöyle bir video çekme ihtiyacı hissetti mi acaba youtuber denilen Über zekalar? Çekmek istediler ve yaptılarsa nasıl göremediler bu hataların her araçta olduğunu?

07.05.2023

Kardeşim bu sıkıntıları kiralık araçlarda görebilirsin fakat ben 6 kere 0 karaç değiştirdim ve tümü geldiğinde kusursuzdu. Togg maalesef yeterince testten geçmiş bir araç değil özellikle euro ncap testlerinin sonuçları yok.Internette shoplu bir video dönüyor fakat ncap bunu kendisi yayınlamadı ve avrupa standartlarındaki bu testlerin sonucunu görmedikçe insanlar bu araca güvenemez.

08.05.2023

Benzer sıkıntılar Fransız ve Doğu Avrupa grubunun çoğunda var ne yazık ki. Sadece orta ve üst seğment Almanlarda ve İsveçlilerde yok. Kalite kontrol son yıllarda dünya çapında yerlerde sürünüyor. T10X de C seğment orta sınıf bir araba bu tip kusurların olması normal bu tip sıkıntıların dile getirilmeside çok önemli çünkü bir sorunu tespit etmeden çözemezsiniz. Üretimden sonra ki kalite kontrol süreci iyileştirilmeli.

09.05.2023

Bununda sonu Tofaş kuş serisi gibi olmasında

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ