Yerli otomobilTogg’da daha önce ertelenen teslim tarihleri bir kez daha ileri atıldı.
Türkiye'nin yerli otomobili Togg’da ön siparişler 16-27 Mart arasında alınmış, 29 Mart tarihinde ise kura çekilmişti.
20 bin kişinin ön sipariş hakkı kazandığı kura çekiminde 20 bin de yedek talihli belirlenmişti.
Togg’da ilk teslimatların 16 Nisan’da yapılması planlanıyordu. Bu daha sonra bu 24 Nisan’a ertelenmişti. Ancak teslimatlar dün de gerçekleştirilemedi.
Diken'de yer alan habere göre, konu ile ilgili ToggCEO'su Gürcan Karakaraş'tan da bir açıklama geldi.
Togg CEO’su Gürcan Karakaş, teslimatların ay sonuna ertelendiğini bildirdi. Karakaş, erteleme gerekçesini ise ‘fazla talep’ diye açıkladı.
Karakaş'ın teslimat tarihi ile ilgili TGRT Haber'de yaptığı açıklamalar ⬇️
Daha önce sipariş ertelemesi nedeniyle Togg alamayan bazı müşterilere Hyundai Tucson ve Ford Kuga gibi farklı markaların modellerinden kiralık araç gönderildiği belirtilmişti.
Haayatımda bu kadar absürt bir açıklama duymadım. Fırına gidiyorsun 10 tane ekmek var 20 kişi istiyor diye ekmeği vermiyor :)) Ulan neyin ne olduğu ortaya çıkınca boş kafalaardan ne ses çıkacak çok merak ediyorum.
İnşallah Thodex misali paralarınız yanar ne gülerim bee
İtalya uzak tabii.
Haayatımda bu kadar absürt bir açıklama duymadım. Fırına gidiyorsun 10 tane ekmek var 20 kişi istiyor diye ekmeği vermiyor :)) Ulan neyin ne olduğu ortaya çıkınca boş kafalaardan ne ses çıkacak çok merak ediyorum.