Togg CEO'su Gözyaşlarını Tutamadı: 'Oyunun İçinde Oyuncu Olduğumuzu Söylemek İçin Geldik'

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2022'de sergilendi. Sunumun ardından duygu ve düşüncelerini aktaran şirketin CEO'su M. Gürcan Karakaş, gözyaşlarına hakim olamadı.

"3 sene önce burayı ziyaret ettiğimizde 'Buraya gelmeliyiz' demiştim, geldik. Oyunun içinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik."

Programda kapsamlı bir sunum gerçekleştiren Togg CEO'su Gürcan Karakaş, sunum sonrası verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:'Çok heyecanlıyız. 3 sene önce burayı ziyaret ettiğimizde 'Buraya gelmeliyiz' demiştim, geldik. Bakın burada 700 kişi var, 700 kişi gece gündüz çalışıyor. Yapıyoruz ve daha iyisini yapacağız. Oyunun içinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik ve oyunun içerisine dahil olduk, hızla da ilerliyoruz. Bizim hiçbir zaman gözdağı gibi bir niyetimiz olmadı. Biz bu oyunu kurallarına göre oynadığımızı, oynarken de bize olan desteklerle bu işi çok daha iyi yerlere taşıyabileceğimizi söylüyoruz. Bunu da yaşıyoruz zaten. Projenin başından itibaren herkes bize destek veriyor, gönül veriyor. Biz bunun sorumluluğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Şu an 3 senenin stresi üzerimizden kalkmakta, çok mutluyuz ve çok gururluyuz.'

Lansman, teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022’de gerçekleştirildi. ABD’nin Las Vegas şehrinde 5-7 Ocak tarihleri arasında düzenlenen CES’e vizyon otomobiliyle katılan Togg, yeniliklerini bir basın toplantısıyla dünya kamuoyuna duyurdu.

Dünya Sahnesinde! TOGG, Las Vegas'taki Consumer Electronic Show Fuarı'nda Sergilendi

Togg, 2030’a kadar 5 farklı segmentte 1 milyon adet araç üretmeyi hedefleniyor.

2022 sonunda ilk seri üretim aracın banttan indirilmesi planlanıyor.

Homologasyon testlerinin tamamlanmasının ardından da 2023 yılının ilk çeyreğinde C segmentindeki ilk araç SUV pazara çıkacak.

Ardından da yine C segmentindeki Sedan ve Hatchback modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla, aynı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan ürün gamı tamamlanacak.

Togg’un CES 2022’de dünyaya tanıttığı Transition Concept Smart Device olarak isimlendirilen vizyon otomobili, Murat Günak liderliğinde Pininfarina stratejik ortaklığıyla tasarlanıp, Turkish Cargo uçağıyla ABD’ye getirildi. Otomobil, Togg DNA’sında bulunan stilistik özelliklerin korunduğu bir fastback.

İlginizi çekebilir:

Togg CEO'su: 'Gelecekte Scooter ve Küçük Araçlar da Üretebiliriz'
CES 2022'de Tanıtılan Teknolojik Ürünler

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
06.01.2022

Arkadaşlar bunu siyasiler yapmıyor bu ülkenin insan kaynağı yapıyor, orada herkes çalışıyor sadece akpliler değil, O yüzden konuşurken bunu siyasi bir malzeme yapmayın, Togg Ceo su da çok zor bir görevi iyi bir şekilde yapıyor adam hiç siyasete bulaşmadan işi götürmeye çalışıyor. siyasi olarak istediğinizi düşüneiblirsiniz, ama sakın bu ülkenin insan kaynağına bok atmayın. biz mühendisler bu ülke için çalışıyoruz.

06.01.2022

Çok haklısın. Keşke mühendislerimize engel olduklarını anlayabilseler.

06.01.2022

Her şeyimize karışan dış güçler nasıl oldu da arabaya izin verdiler...

06.01.2022

Dış güçlere gerek yokki.

06.01.2022

Hala siyaset yapamiyorsunuz, lan siz siyaset yaptıkça karşı tarafa yarıyor. adam araba yapmış bir helal deyiverin tohumunuz belli olsun . Zenginde alsa ekonomiye yarar adam ağlıyor daha ne yapsın adamdaki motivasyona bak bide size beş para etmezsiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (15)