TMO 440 Bin Tonluk Arpa İthalatına Hazırlanıyor

Ticaret kaynakları Toprak Mahsulleri Ofisi'nin 440 bin tonluk yemlik arpa için uluslararası ihale açtığını belirtti.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 440 bin ton yemlik arpa alımı için uluslararası ihale açtı. Bloomberg HT'nin haberine göre ticaret kaynakları ihalede 12 Temmuz'a kadar teklif toplanacağını ve teslimatların 29 Temmuz-16 Ağustos arasında yapılacağını belirtti.

Habere göre 440 bin tonluk teslimatta İskenderun, Derince, İzmir, Tekirdağ, Samsun, Mersin, Bandırma ve Karasu'dan 50'şer bin, Trabzon Limanı'ndan ise 40 bin ton alınması öngörülüyor.

Bakan Varank: 'Türkiye Uçan Arabalarda da Dünya Liderliğine Oynayacak'
TL'nin Reel Değeri Tüm Zamanların En Düşük Seviyesinde
Delta Varyantı Bitmeden Yeni Kabus! Dünyada Lambda Paniği

Popüler İçerikler

Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
06.07.2021

Asıl desteği çiftçiye yapması gerekirken gidip demirören grubuna yapan ziraat bankası utansın. Zaten kuraklık, mazot, kur farkı derken çiftçi bitti. Birde destek olacağınıza gidip ithal ediyorsunuz.

06.07.2021

Bi salın şu milleti be vall abak bi salın köylüyü şu aradaki hıyarları da aradan çekin adam gibi ağınızı kurun köylüden 3 e alın Dİğer şehirlerde makul fiyatlara satın, köylü de doysın biz de doya doya yiyelim bak neler oluyor. Sen git Çanakkalede adama güne bakan diktir tekirdağda domates, 100 dönüm tarlası olana 70 dönüm ektir biçme parasına satın alı.. Sonra git yabancılardan Buğday al Ruslardan alın ruslardan beyinsizler ruslardan alın..

06.07.2021

bugun çalıştığım iş yerinde aldığım haberi sizler ile paylaşmak istediğim 25 haziran da tarım kredi koop açıklanan en ucuz ekim gübresi fiyatı 3495tl/kg iken bugun 4bintl/kg olmuş şükür ki kötü günleri geride bıraktık artık çok daha kötü günler bizi bekliyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ