Tiyatro Oyununa Şişeli Saldırıda Bulunulmuştu: Şener Şen Röportaj Yapmak İsteyen Muhabirleri Sessizce Reddetti

Geçtiğimiz haftalarda tiyatro oyunu esnasında yapılan saldırıyla gündeme gelen Şener Şen @muhabironline kameralarına yakalandı. Muhabirlerin sorularını 'röportaj yok' diyerek cevaplamayı reddeden usta oyuncunun bu tavrı bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekti.

Türk sinemasının usta ismi Şener Şen, uzun yıllardır devam eden başarılı kariyeriyle hem ekranlardaki izleyicileri hem de tiyatro seyircilerini büyülemeye devam diyor.

Geçtiğimiz haftalarda başına gelen talihsiz olayla gündeme düşen Şen'in 'Zengin Mutfağı' isimli tiyatro oyununu sergilerken yaşadıkları çok konuşulmuştu hatırlarsanız.

Ankara'da gerçekleşen oyun esnasında, bir grubun seslerini yükselttiği ve ardından seyircilere cam şişe fırlattığı ortaya çıkmış, oyuna kısa bir süre ara verilmek zorunda kalınmıştı.

Geçtiğimiz gece @muhabironline kameralarına yakalanan Şener Şen oyunun çıkışında röportaj için sıraya giren magazin muhabirleriyle karşılaştı.

Muhabirlerin "Nasılsınız, iyi misiniz?" gibi sorularını "Röportaj yok" şeklinde yanıtlayan Şen'in tavırları ise kısa süre içinde dikkat çekti!

Muhabirin tekrarlayan sorusuna bu sefer elini kaldırarak ve başını çevirerek sessizlik yemini etmişcesine cevaplayan Şener Şen'in 'kamerayı kapat' dermişcesine bakması sosyal medya kullanıcılarının da eleştirilerine yol açtı.

Gelin o anlara önce birlikte bakalım👇

Gelen tepkiler de böyleydi👇

İlginizi Çekebilir:

10 Yıllık Eşinden Boşanır Boşanmaz Yeni Bir İlişkiye Başlamıştı: Rüştü Onur Atilla ve Nez Aşkı Kısa Sürdü!
Bertuğ Yıldırım'la Aşkı Bir Anda Biten Ala Tokel'in Telefon Başında Yaptığı Paylaşım Pek Bir Manidar Bulundu
Boşanma Dedikodularından Bıkan Pelin Akil Eşi Anıl Altan'la Üzerindeki 'Karabulut' İddialarını Fena Tiye Aldı!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR

Adam belki kamerayı açmadan önce anlamsızca bir soru yağmuru yöneltti? Artı kusura bakmayın ama magazin muhabirlerine zaten bir gram saygım yok. Magazin muhabiri nedir ya? Haber değeri var mı bunların? Adam herhangi bir kayda girmek istememiş, sorulara muhatap olmak istememiş, o gün belki de ekstra bir kötü gün geçirdi? Bazen gerçekten karşısının da insan olduğunu ve duyguları olabileceğini unutuyor insan. Bu kadar tepkiye gerek yokmuş. Anlamsız bir duyar kasılmış.

29.08.2024

Soytarılar

29.08.2024

Röportaj yok demiş adam hala niye sülük gibi yapışmalar

29.08.2024

kıymetini bilmemiz gereken oyunculardan birtanesi🩵

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ