Egosunu Okşatmak İçin Tıpış Tıpış Geri Dönen Eski Sevgilinin Yalvarmasının Psikolojik Açıklaması

Belki çoğumuz bu durumu yaşamışızdır. Ayrıldıktan sonra eski sevgiliye geri dönmek istemişizdir ya da karşı taraftan böyle bir istek gelmiştir. O an eski günlerin hasretini çektiğimizden tekrar birlikte olma isteği ağır basmıştır. Fakat bu durumun aslında aynı kitabı baştan okumak gibi olduğunun farkına varmışsınızdır. Her şey baştan belliyken eski sevgilinin geri dönmesinin altındaki sebeplerden birinin ego olduğunu açıklayan bir yazıyla aydınlanma yaşayacaksınız. 

Kaynak:@PsikolojiU

Eğer eski sevgiliniz size geri dönmek istiyorsa bunu gerçekten iyi düşünmelisiniz. Bunun altında yatan çok farklı psikolojik sebepler olabilir. Bu konu hakkında Twitter'da "Psikoloji Üzerine" bir hesap, eski sevgilinin geri dönmesinin ardındaki psikolojik nedenleri anlatmış. Gelin birlikte bakalım.

Eğer bu konu hakkında kafanız karışıksa sonuna kadar okuyunuz.

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
16.08.2021

konu güzel ama çok üstünkörü, clickbait denilebilecek kadar tarzda bi twet dizisi olmuş. Bi sefer bitti denildiyse şayet; ister terk eden taraf olun ister terk edilen hiç önemi yok o ilişkiden hayır gelmez iki tarafa da. O yüzden tamamen bitirmeden önce enine boyuna herşeyin konuşulması, ortak noktada buluşma sağlanırsa, iki tarafta da yürütmeye dair istek ve inanç varsa ilişkiye ona göre devam edilmesi şahsen bana daha mantıklı gelmiştir her zaman. Amann ayrılalım, nasıl olsa yine barışırız tarzı düşünceye sahip bir taraf varsa da eğer, cinsiyeti farketmezsizin derhal orayı terk etmek gerekir. İlişki yaşanır, olursa olur olmazsa da gereksiz yere uzatıp laçkalaştırmanın manası yok. Herkesin hayatına kimse karışamaz. Ve bence hiç bir aşk ikinci şansı hak etmez. Bkz: Gökhan Özen " Başlamaz biten en güzel yerinden. bu kahreder." Eyy yorumlamam bu kadar, hadi hayırlı işler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ