TİP Milletvekilleri 15 Temmuz Köprüsüne 'Her Yer Direniş Her Yer Taksim' Pankartı Astı

Türkiye İşçi Partisi milletvekilleri Gezi Parkın eylemlerinin yıl dönümü nedeniyle 15 Temmuz köprüsüne 'Her yer direniş her yer Taksim' yazılı bir pankart astı. Pankartın asılmasını polis engellemek isterken, TİP milletvekili Ahmet Şık pankartın asılma anını canlı yayınladı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ile miletvekilleri Ahmet Şık ve Sera Kadıgil Gezi Parkı Direnişi’nin yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne “Her yer direniş, her yer Taksim” yazılı pankart astı.

Olay Ahmet Şık tarafından canlı yayınlandı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Videoda polisin “Bu bayrağı buraya asamazsın” diyerek müdahale etmek istediği görülürken, çevredekilerin “O milletvekili, milletvekili” dediği duyuldu.

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
31.05.2022

✌️ gümbür gümbür geliyoruz.

31.05.2022

Ülkede iktidarı en çok eleştiren, güncel konular hakkında en fazla göz önünde olan. Meclisin içinde bile akp karşıtı eylem yapabilen! Ülkeyi yönetmesi gerekenlerin halkın kendisi olduğunu, vekillerin asla iş adamı olmaması gerektiğini tek dile getiren partiyi ve vekillerini eleştirmeye utanın biraz :) Youtubeye girin ve Erkan Baş'ın videolarını izleyin. 1 tanesinde en ufak bir yanlış göremezsiniz.

31.05.2022

Güzel bir eylem olmuş

Şu parti bir %10 alsa acımicam basıcam oyumu yaa.

TÜM YORUMLARI OKU (17)