Timsah Celil Olarak Tanıdığımız Meli Bendeli 1 Ayda 5 Kez Bıçak Altına Yattı: "Bedelini Ödedim"

Bir dönemlere damgasını vuran Çukur dizisindeki Timsah Celil olarak tanıdığımız ve daha sonrasında geçtiğimiz yıl trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz, yeni adıyla Meli Bendeli geçirdiği ameliyatlardan bahsetti. Bir ayda 5 kez ameliyat masasına yatan Meli Bendeli, kadın olmanın bedelini ödediğini açıkladı.

Çukur dizisindeki Timsal Celil karakteriyle tanıdığımız Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıl trans birey olduğunu açıklamış ve adını Meli Bendeli olarak değiştirmişti.

Yaşadığı süreci TikTok hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınlarda paylaşan MEli Bendeli, 'Ben bütün benlerimi seviyorum esasen. Sizi bilemem tabii' demişti.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Meli Bendeli, yaşadığı bu değişim sürecinde Netflix'in kendisiyle sözleşmesini iptal ettiğini de söylemişti.

Cinsiyet uyum ameliyatı olan oyuncu, bu sürece başlamadan önce Netflix'in ortalığı kasıp kavuran Şahmaran dizisinde kendisine rol verildiğini, fakat etek giydiğini görmelerinin ardından sözleşmesinin iptal edildiğini söylemişti.

Şubat ayında YouTube'da katılmış olduğu bir programda yaşadığı sürecin zorluklarından bahseden Meli Bendeli, henüz kadın kimliği olmadığını fakat ameliyat olmak istediğini paylaşmıştı.

Değişim sürecinin kendisi açısından son derece masraflı olduğunu söyleyen Meli Bendeli, 'Bu işler masraf işleridir, aylık benim 1500 TL hormon masrafım var. Zamanı, koşulları bekledim, beklerken de 30 yaşına geldim.' demişti. Ardından işlerin resmileşmesi için bir maddi boyutunu halledebilirse Tayland'a gidip ameliyat olmak istediğini söylemişti.

'Benim resmiyette henüz kadın kimliğim yok, yurt dışında okey ama Türkiye’de kurullara girmem gerekiyor. Ben travestiliğin karanlığında kaybolmak, gece gelen adamlara sevgili olmak istemiyorum. Eğer mümkün olsa param olsa Tayland’a gidip bu işi halledip gelirdim. Burası çok yorucu. Durumlarım olsaydı bu işi yarım da bırakmazdım, travestilikten yoruldum.'

Instagram'da 16,5 bin takipçisi olan Meli Bendeli, başlangıçta göğüs ve dudak estetiği yaptırmasıyla dikkat çekmişti.

Fenomen isim yeniden hastane odasından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üstüne çekerek, "Kadın olmak kolay mı? Ödedik bedelini madem." dedi.

1 ayda 5 ameliyat olan ve 8 saat boyunca ameliyathanede olduğunu söyleyen Meli Bendeli, süreç için 'Ee kolay mı kadın olmak Melicim! Öyle kısacık etek giyip dolaşmayla kadın mı olunur hiç? Olunmaz demi, ödedik bedelini madem' dedi.

İşte kendisinin paylaşmış olduğu o video:

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Çukur'un Timsah Celil'i Trans Oyuncu Meli Bendeli 'Şahmaran' ile İlgili Söyledikleriyle Herkesi Şaşırttı!
Trans Oyuncu Meli Bendeli Cinsiyet Geçiş Sürecini ve Hayatıyla İlgili Bilinmeyenleri Samimi Şekilde Anlattı
Çukur Dizisinin Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'ın Özgürce Yaptığı Kimlik Değişimi

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
31.07.2023

her ay regl ol, hamile kal, çocuk doğur, menopoza gir, o zaman kadın oldum dersin. çükünü kestirip sonradan yaptırdığı memelerini gözümüze sokan herkes de kadın oldum sanıyor. kadınlardan en çok nefret eden de kadın olmaya en çok özenen de erkekler. bi salın la bi rahat bırakın ya.

31.07.2023

Olay yerinden bildiriyorum; ülkemizde kadın olmak çok zor. Endişelerimiz, korkularımız, mahalle baskıları vb öyle ameliyat acısı gibi de değil, hiç geçmiyor, bitmiyor.

31.07.2023

Aşırı iğrenç

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ