TikTok Videosu Çeken Kadını Yüzlerce Erkek Cinsel Taciz Etti: 'Çıplak Kaldım Kıyafetlerimi Paramparça Ettiler'

Pakistan'da yaşanan olayda, bir kadın parkta TikTok videosu çekerken yüzlerce erkek tarafından cinsel saldırıya uğradı.

Haberler.com'un Daily Mail'den aktardığına göre, yüzlerce erkek bir parkta video çeken genç kadının etrafını sardı.

Burada TikTok videosu çektiği belirtilen talihsiz kadının cinsel saldırıya uğradığı ve kalabalık tarafından gasp edildiği belirtildi.

Yapılan resmi açıklamaya göre, şu ana kadar 66 zanlı sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Aynı açıklamada iki polis memurunun olayla ilgili ihmali olduğu iddiasıyla açığa alındığı öğrenildi.

Başından geçen olayla ilgili geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye konuşan talihsiz kadın, 'Çıplak kaldım, kıyafetlerimi paramparça ettiler' dedi. Söz konusu taciz sonrası ülke genelinde pek çok protesto gösterisi düzenlenirken, kadın hakları örgütleri faillerin yakalanması ve en yüksek cezaya çarptırılmasını talep etti.

Pakistan, 2019'da Thomson Reuters Vakıf anketinde kadınlar için dünyanın en tehlikeli altıncı ülkesi konumunda yer almıştı.

Kaynak: Haberler.com

O anlar:

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
26.08.2021

abi bu pakistanlilar niye bizi seviyor ya? ortak neyimiz var bu primatlarla? bizi bi bunlar sevdigine gore acaba yanlis tarafta miyiz hep?

26.08.2021

Diriliş Ertuğrul izleyip tavayla kafir dövenlerden bu Pakistan da

26.08.2021

Pakistan, Afganistan budur adamların karakteristiğinde taciz, tecavüz var diyince genelleme yapmayın diye ağız dolusu eleştirenler vardı bakın 400 kişi aynı anda kadını taciz ediyor ...

26.08.2021

Çok acı, çok kötü, rezalet ve insanın onurunu yerle bir edecek durum. Bu dünyada ki tek varlıkları tomurcuk memeliler, huriler ve şarap akan ırmaklara kavuşmak olan yaratıklar bu şekilde cennete gitmeyi hayal ediyor bunların arasına nükleer atsan dünyaya iyilik yapmış olursun. Belgesellerdeki babunlar bile bunlardan daha gelişmiş. Pakistan’a bakıyorsun aynısı, Afganistan aynı, Arabistan aynı, Afrika’daki ülkeler aynı, İran aynı, Suriye aynı. Bir dine mensup olan ülkelerin hepsi mi medeniyetten yoksun olur? Aralarında en iyisi Türkiye, o da cumhuriyet sayesinde. Din ve kültür üzerinden baskılanan her şey gelişmemiş fakir toplumlarda nelere yol açıyor görüyoruz. Sapkınlık haberlerinden geçilmeyen gün yok.

TÜM YORUMLARI OKU (88)