TikTok Videosu Çeken Gençler MHP'nin İlçe Binasında Darp Edildi...

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde mobilya teslim etmeye gittikleri MHP İlçe Başkanlığı'nda Osman Baydemir ile ilgili video çeken gençlere MHP ilçe binasında şiddet uygulayıp 'Pişmanım' dedirttikleri görüldü. O anlar ise kameraya kayıt alındı.

Şanlıurfa'da şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı. İddiaya göre 2 genç mobilya siparişini teslim etmek için gittikleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Viranşehir İlçe Başkanlığı'nda Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa eski Milletvekili Osman Baydemir'in sesine 'playback' yaptıkları bir TikTok videosu çekmişti.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından olay adli mercilere intikal etti.

Ancak MHP il teşkilatı şikayetçi olmayınca 2 genç serbest bırakıldı. Ancak MHP ilçe yönetiminden birkaç isim gençlerin peşini bırakmadı.

Gençleri bulup tekme tokat parti binasında dövdüler...

Ancak MHP il teşkilatı şikayetçi olmayınca 2 genç serbest bırakıldı. Ancak MHP ilçe yönetiminden birkaç isim gençlerin peşini bırakmadı.

Gençlerin darp edildiği görüntüler gurur verici bir davranış yapılmış gibi paylaşıldı. Bu olayın da Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildiği öğrenildi. 

Yaşanan bu olayın ardından şiddet uygulayan MHP’li isim ile dövülen gençler bir araya geldi. 

KRT'de yer alan habere göre, gençlere dayak attığı iddia edilen partili, kendisini bu sözlerle savundu:  

 “Bizi provokasyon içerisine çekmek isteyenlere sesleniyorum. Bu şahıslar (Sedat, Ferdi) benim yeğenlerimdir. Bir yaramazlık yaptılar ben de onlara kızdım, bu da kimseyi ilgilendirmez. Özellikle altını çiziyorum, Hiçbir siyasi partiyi ve hiçbir siyasi kuruluşu ilgilendirmez. Bizi kendi provokasyonlarınızın içerisine çekmekten vazgeçiniz. Kötü emellerinize alet etmeyin.”

Bakan Koca Duyurdu! Bugün 500 Binden Fazla Koronavirüs Aşısı Yapılacak
Müge Anlı Canlı Yayında Açıkladı: Minik İkranur'un Katili 14 Yaşındaki Öz Amcası Çıktı!
TÜİK Başkanı Görevden Alındı

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
15.02.2021

Savunmada ilginç gerçekten bu iki genci döven şahıstan. Hiç bir kimseyi hiç bir siyasi partiyi ilgilendirmez demiş. Eee o zaman niye bu çocukları dövmek için MHP ilçe başkanlığını tercih ettin. Başka yerde döveydin ya. Bir siyasi partinin binasında gençlere dayak atıp sonrada kimseyi ilgilendirmez demesi ayrı bir trajikomik.

15.02.2021

Keşke Devlet 1 günlüğüne izin verse HDP, MHP ya da artık hangi partiden klavye kahramanı, çakma milliyetçi (Türk-Kürt farketmeden), terörist, kafatasçı, ırkçı pislik varsa bunları böyle Konya Ovasına koysa, tüm silah vs. koysa yiyin birbirinizi dese ve tümden hepsinden kurtulsak güzel olmaz mıydı?

15.02.2021

Ülkenin yarısını Konya ovasına nasıl sığdıracaksın?

15.02.2021

Bu şahıslar benim yeğenlerimdir kimseyi ilgilendirmez demiş. Akrabalarımızı darp etmek serbestte ben mi bilmiyorum? Ülkücüyüm, milliyetçiyim diye gezinen tipleri gördükçe kendimi kusmamak için zor tutuyorum artık. Bu terimleri anlayamamışlar.

TÜM YORUMLARI OKU (13)