TikTok 'un En Eğlenceli Dede ve Torununun Dans Videoları İzlenme Rekorları Kırdı: 'Dedenin Değerini Bil'

Günümüzde her gün milyonlarca videonun paylaşıldığı TikTok uygulamasında, bu kez de dedesiyle dans ettiği videoları hesabına yükleyerek milyon izlenmelere ulaşan dede ve torun ikilisi gündeme geldi. Videolarıyla enerjimizi yükselten o hesap çok konuşuldu. İşte çok konuşulan o videolar...

TikTok'ta @dedemveben kullanıcı adına sahip hesabın paylaştığı birbirinden eğlenceli videolar TikTok kullanıcıları tarafından milyonlarca kez izlenildi.

Gelin içimizi sıcacık yapan o görüntüleri birlikte izleyelim...

👇

👇

👇

👇

👇

İmrenilen dede-torun ikilisinin videolarına TikTok kullanıcıları yorumda bulundu.👇

👇

👇

👇

👇

Siz @dedemveben hesabının videolarını nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mültecilere Yeşil Işık Yaktı: ''3.5 Milyon Mülteci Şu An Ülkemizde''
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
YORUMLAR
01.03.2023

evmedim bu durumu ben dedemi çok küçükken kaybettiğim için kafamdaki dede profilim hiç bir zaman bu olmadı. Hayal ettiğim şeyler arasında onunla dans etmekten çok, birlikte ağaç diktiğim, bana ahşaptan oyuncaklar yapan, bayramlarda yanına gidince elini öpüp bayram harçlığı aldığım çınar gibi yüce yılların ağırlığını taşıyan bir insan olabilirdi.( Hayrettin Karacayı da bu arada yad etmek isterim.) Belki zaman çok değişti artık böyle şeylerin pek önemi kalmadı. Yine de olay belki kendi aralarında kalsaydı sanki daha samimi olabilirdi gibi. Koskoca adamı nette bu şekilde göstermek ki tik tok gibi bir platformda bana nahoş geldi. Tabi ki eleştirmiyorum herkesin kendi hayatı benim kafamdaki sadece bu değildi.

02.03.2023

Çok şanslısın çocuk

01.03.2023

👎

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ