'Tiktok Trendi İçin' Engelli Öğretmenini Dövüp Hastanelik Etti

ABD'nin Louisiana eyaletinde gerçekleşen olay kan dondurdu. TikTok'ta trend olan 'öğretmenini tokatla' akımına katılmak isteyen bir genç, 64 yaşındaki engelli öğretmenini döverek hastanelik etti.

Louisiana'da gerçekleşen feci olayda, 18 yaşındaki Larianna Jackson, TikTok akımı için 64 yaşındaki engelli İngilizce öğretmenine saldırdı.

Arkadaşları sınıftan çıktıktan sonra Jackson öğretmeninin yanına gitti. Arkadaşları uzaktan Jackson'ı çekerken, saldırgan aniden öğretmenine defalarca yumruk atmaya başladı.

Tutuklandı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yaşlı kadın aldığı darbelerin ardından tedavi için hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından gözaltına alınan Jackson tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
YORUMLAR
10.10.2021

Tutuklanarak ceza evine gönderilmiş. Aynı olay burada olsa bir şekilde öğretmen suçlu bulunurdu. Çocuk disiplin cezası bile almazdı.

10.10.2021

adalet ne güzel bişey. kadına tokat atıyosun çat diye koyuyolar hapse. bizde yatırıp skseler anında salıyolar. birini öldürsen kravatın varsa yine salıyolar.

10.10.2021

lütfen böyle şeyleri haber yapmayın, bu gibi olayları örnek alacak çok kişi var!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ